Beinvloedde Turkije verkiezingen NL?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Beinvloedde Turkije verkiezingen NL?

Adviseur stuurt 200.000 emails om Turks D66-lid te promoten

0

Reacties (12)

#1 Joost

Heeft die gast 200.000 emailadressen van Turken in Nederland? Dát vind ik pas eng!

#2 Obscura

In Nederland mocht lange tijd niet op etniciteit geregistreerd worden. Ik geloof dat dit nu wel gebeurd. Bij dit type registraties (klaarblijkelijk gedaan in Turkije) krijg je dit soort misstanden er gratis bij.

#3 Mark

De adviseur beweert dat meerderen toegang hebben tot zijn email. Dat klinkt als een zwak excuus, maar het is een mogelijkheid. We weten dus niet wie de lijst email adressen heeft.

Onduidelijkheid troef dus. Maar wel fishy.

#4 Turk

Nederlandse media weer niets te doen. Laatste nieuws over cyprus en de eu is onbelangrijk, maar een onzin en ongeloofwaardig verhaal over 200.000 emails is hier flashnieuws.

Kom op zeg, wie geloofd dit onzin. Ook al zou er vanuit turkije een signaal gegeven zouden zijn, men is hier toch ook op de hoogte van de gebeurtenissen en standpunten van de partijen.

200.000 emails, waarom heb ik m niet ontvangen dan. Waarom heb ik niet op de D66 gestemd dan.

Maar proficiat, het is wel negatief nieuws over turkije.

nieuws bespreken oke, maar dit is bullshit……….. veel plezier.

#5 Joost

@Turk: ik zou graag aan heel veel dingen aandacht besteden. Helaas is tijd een flink beperkende factor. Dit is een hobby, ok?

#6 Obscura

Ik stel voor dat wij voortaan Turkije op deze site loven en prijzen, opdat Turk niet op de teenjes van zijn poezelige voeten wordt getrapt.
Daarom:
– het is heeeeel goed dat de overheid van Turkije zich bemoeit met interne gelegenheden van Nederland.
– het is heeeeel democratisch om stemadviezen te geven vanuit een ministerie.
– Lang Leve Turkije!

#7 Turk

Dat begrijp ik spuyt. Het is misschien een hobby van je, maar zie ook veel serieuze berichten hier van jou en anderen verschijnen hier. Cyprus kwestie en dan bedoel ik de laatste berichtgevingen over wel of niet openen van luchthavens of vliegvelden toch ook heel belangrijk. Maargoed, je kunt niet alles hebben.

Dit is wat je krijgt spuyt. Een goed voorbeeld is OBSCURA. Zijn hersenen reageren er meteen op en nemen wellicht onwaarheden waar als waarheid.

NIEUWSBERICHT LUID: Beinvloedde Turkije verkiezingen NL?

Wat schrijft obscura:

– het is heeeeel goed dat de overheid van Turkije zich bemoeit met interne gelegenheden van Nederland.
– het is heeeeel democratisch om stemadviezen te geven vanuit een ministerie.
– Lang Leve Turkije!

Nog hij of ik weten dit. Maargoed, we hebben wel eens vaker over zaken gediscuseerd die niet bestonden of waren. vanwaar al die ophef over mijn teentjes. Ik schrijf wat ik denk. Niks mis mee toch.

#8 Mark

Het lijkt me zoals Turk suggereert, beter eerst af te wachten wat er nou precies gebeurd is. Maar suggereren dat het niet gebeurd kan zijn lijkt me onzin. Helaas zie ik sommige elementen in Turkije er wel voor aan om zoiets te ondernemen.

#9 Bart

Ik ben zelf derde generatie allochtoon. Maar als een ministerie in Denemarken mij gaat mailen met het verzoek om partij X te stemmen omdat dat zo goed in hun straatje past, dan hoeven ze niet te verwachten dat ik dat dan doe.

Sterker nog: ik bel dezelfde dag nog de krant met dit nieuws. Alleen al daarom vraag ik me af wat er waar is van dit bericht. Krantenredacties zijn blank, maar niet zò blank dat tweehonderdduizend gemailde Turken pas weken na de verkiezingen uitkomen. Mag ik hopen.

#10 micha

Wat er van waar is weet ik niet. Een controle lijkt me simpel.

Het op voorhand verwijzen naar misbruik is wel erg verdacht.
Maar dat kan natuurlijk ook door de blanke antiturkse media zijn bedacht. Of beter door een turk die de krantenmedia blank wil laten overkomen om zo een pro turks gevoel onder de turken te krijgen. Nee een koerd die…

Tja dom etnisch lullen is niet moeilijk ;)

#11 turk

Mijn heren/dames,

Mail is afkomstig uit utrecht. Ik zal wel weer als een nationalist uitgeroepen worden, maar aangezien niemand hier de moeite wilt nemen om het een en ander ons duidelijk te maken, zal ik het maar doen. Dit zijn de beschuldigen….

Dit verwachten we van geencommentaar en niet een eenrichtingsverkeer.

Wel, nu kun je m archiveren en achter slot en grendel doen.

p.s. iedereen heeft zn vooroordelen, het is kort door de bocht, gevoelsmatig correct en makkelijk. what if….

#12 Turk

Nederlandse media presteerd slecht watbetreft onpartijdig en correct nieuws. Bijna op hetzelfde niveau als de persburea’s in turkije. moet wat aan gedaan worden, als je het mij vraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*