Barack Obama is The One

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Barack Obama is The One

Zelfs John McCain geeft het nu toe.

0

Reacties (9)

#1 Chris

best grappig. Ik heb alleen niet het idee dat je hierdoor sneller McCain gaat stemmen

#2 Martijn

Het speelt in op het geloof van veel christelijke Amerikanen dat het eind der tijden nabij is. Obama wordt neergezet als de antichrist.

#3 bougeluk

Gaat nu Obama in navolging van Mozes de Atlantische Oceaan in tweeën splitsen om de Noord-Atlantische relaties te verbeteren, of gaat ie 1ste naar Egypte verhuizen om dan vervolgens het rode zee opnieuw in het midden te zagen. Een tunnel bouwen is in de huidige tijd eenvoudiger dan de zee met stok in tweeën splitsen, lijkt me. Maar ja wie ben ik. The one ben ik in iedere geval niet

#4 Bismarck

Ik kan me wel voorstellen dat McCain jaloers is dat Obama puur op grond van zijn persoonlijkheid over heel de wereld deuren geopend krijgt.

#5 Teun

@2 Veel die hards geloven dat de Europese Unie het Rijk gaat zijn wat de Apocalyps inluidt. Fijn om te zien dat de anti-christ misschien ook uit eigen gelederen kan komen, maar jammer dat ze Bush daarvoor niet gespot hadden. Zei Jezus ook niet dat de anti-christ zou zeggen dat hij naar Gods woord handelt (is ook meteen een reden om de autoriteit van de paus te verwerpen)

#6 bougeluk

@5 ik dacht dat die fundi’s geloven dat Apocalyps in ingeluid zal worden. Nooit geweten dat EU ook een rol speelt in hun ideeen.

#7 Martijn

Het Romeinse Rijk zal herrijzen. Dat wordt vertaald naar de EU.

#8 Martijn

Een perfect rode koe (geen witte vlekken) speelt ook een belangrijke rol trouwens.

#9 Chris

Dit lijkt me nog altijd het beste commentaar op die spotjes van McCain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*