Atoombom viel uit vrachtwagen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Atoombom viel uit vrachtwagen

Even Apeldoorn bellen zou niet meer lukken.

0

Reacties (4)

#1 Teun

Beetje suggestief plaatje erbij. Volgens mij kan een atoombom, als de explosieven door een schok ontploffen, nooit een nucleare explosie veroorzaken, slechts een conventionele, “vuile” explosie.

#2 Kalief

Daar kan zo’n ding best tegen.

#3 Obscura

Allemaal goed en wel, maar zelfs al kan zo’n bom daar goed tegen en zelfs al kan het geen nucleare explosie veroorzaken: een atoombom die van een vrachtwagen afglijdt is zoiets als Dutroux laten ontsnappen of de enige fotorolletjes van de massamoord in Srebrenica verneuken. Dat moet gewoon niet kunnen.

#4 Abhorsen

Hmm, dit wekend nog een docu/reportage gezien over de B52 bombenwerpers die constant met 4 of 6 ofzo van die dingen rondvlogen en er waren er geloof ik 2 van die zijn neergestort. Kernkoppen zonder problemen weer geborgen, geen explosies (duh, anders hadden we dat nu allemaal wel op school geleerd, of waren we allemaal mutanten ;) ). Kortom die dingen kunnen blijkbaar best wel tegen een klap (ha klap! ;p).

Al was geloof ik na het tweede ongeluk wel de maat vol voor de Europese landen waar die dingen steeds op neerstortte en zijn de routes toen veranderd of zelfs gestopt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*