1. 2

  Makkelijk is het wel, want zo’n beetje alles maakt meer slachtoffers. Blikseminslagen, mensen die frisdrankautomaten omduwen, dat zijn bekenden, maar je kunt er zo nog honderd bijverzinnen simpelweg omdat terrorisme in termen van geweld gewoon geen bedreiging vormt in de VS, of in West-Europa. Maar deze is extra leuk voor law and order types.

 2. 4

  @3 Probleem met de taser is dat deze misbruik in de hand werkt.

  De taser is ontwikkeld als niet-dodelijk alternatief voor een handvuurwapen, maar de wijze waarop nogal wat agenten ‘m gebruiken is als martelinstrument om burgers te dwingen hun commando’s uit te voeren.

  Werk je onvoldoende of niet snel genoeg mee? Dan krijg je een stroomstoot toegediend om je wat meegaander te maken. Of twee, of drie, of vier.

  Een beetje Googelen onthult karrevrachten aan nieuwsberichten van schizofrenen die door de politie doodgetasered worden.

  Een ander recent voorbeeld is van een zwarte, schizofrene vrouw in gevangenschap, die al vastgegespt zat in een stoel, met een spuug-/bijtmasker op; doodgemarteld met de taser omdat ze haar benen niet wilde laten vastgespen.

 3. 5

  @4: Inderdaad. Waar de taser ooit voor bedoelt is, is al lang niet meer waarvoor het ding gebruikt wordt.

  Iemand 5 x langdurig taseren heeft niets te maken met iemand niet-dodelijk stoppen in zijn vlucht of aggressieve aanval richting jezelf. Zo is de taser van niet-dodelijk naar dodelijk wapen verschoven.

  Maarja, misbruik van de middelen zien we doorlopend. Kan iemand zich die over zittende demonstranten pepperspray spuitende hufter nog herinneren?

 4. 6

  Wat is een mensenleven waard? Wel voorstander zijn van euthanasia, maar medelijden met bootvluchtelingen die omkomen? Wel voor de slachtoffers van de Amerikaanse politie, maar niet voor de twee zelfmoorden die een meisje van 16 jaar in Valkenburg hadden bezocht?

 5. 7

  Steeph, super dat jij dit eens uit het nieuws licht.

  Ieder ander land zouden we op diplomatiek niveau de regering ter verantwoording roepen.
  Het afraden naar de VS te reizen zou niet heel raar zijn.

  Iets anders is; De VS – daar wordt op grote schaal anti-democratisch geregeerd, nl. dmv ‘Executive Orders’, waarbij House en Senate worden omzeild.

  Zo is de Patriot Act al van kracht. De staat van beleg.
  Iedereen is in principe verdacht, tenzij je zelf je onschuld kunt bewijzen.
  De gevangenissen zijn geprivatiseerd – met winstgarantie.
  Er wordt alles aan gedaan om een hoge bezettingsgraad te waarborgen. (zie video ‘Outsorcing America’ hieronder).
  Pas was het martelen van gevangenen nog in het nieuws.

  Velen denken dat TTIP (louter) over handel gaat. Fout. Dat is propaganda. Het is allesomvattend. Onder het label ‘handel’ is alle geheim gehouden narigheid die in TTIP ingebakken zit – ongemerkt aan de bevolking op te dringen.

  De hele wetgeving wordt geamerikaniseerd:
  de rechtspraak, gezondheidszorg, politie, justitie, defensie, nutsbedrijven, infrastructuur, bankstelsel, betaalsystemen, bewaking; vrijwel alles.
  Alles is handel, in de geest van TTIP.
  Niets waaraan profijt kan worden gehaald, valt nog te reguleren, matigen, stoppen of voorkomen.

  De valse vlag in Parijs is meteen gebruikt om paramilitairen in Frankrijk en België te posten. De door de mand gevallen Opstelten nam het gelijk over: politie zwaarder bewapenen.
  Nou, wapens is ordinair handel.
  o.a. de Ombudsman luidde al de noodklok over de opmerkelijke toename van buitensporig geweld door de Nederlandse Politie.

  HOMELAND IN-SECURITY Rise Of The Global Police State:
  https://www.youtube.com/watch?v=SLmbyA6GC3A
  http://www.globalinfo.nl/Achtergrond/frankrijk-van-een-massale-authentieke-emotie-naar-een-manipulatieve-nationale-eenheid.html
  Outsourcing America Exposed:
  https://www.youtube.com/watch?v=NfXb7cDGEVo#t=14
  Martial Law 911-Rise of the Police State:
  https://www.youtube.com/watch?v=zWd1YRDXe3k

  Vrijheid en democratie zijn te waardevol, dat kun je niet aan corrupte politici overlaten.

 6. 9

  @8 Dodingen door overheidsdienaren zijn in veel gevallen ook illegaal.

  Als een agent jou in de rug schiet terwijl jij wegrent na een verkeersaanhouding bijvoorbeeld, is dat net zo goed illegaal.

  Nu weet ik wel dat het voor rechtsmensjes moeilijk te begrijpen is dat machtsmisbruik en excessief geweld door overheidsdienaren net zo goed illegaal is, maar dat is echt zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren