Achterlijke cultuur?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Achterlijke cultuur?

Of compleet (on)verifieerbare onzin?

0

Reacties (10)

#1 Jan Jaap

En als het dan ook nog echt een ‘vreemde vrouw’ was, maar het was gewoon zijn eigen vrouw. Behalve achterlijke verontwaardiging ook nog eens misplaatste, achterlijke verontwaardiging.

#2 prometeus

@Spuyt. ff, hè:
1. Wat een Telegraaf-post. Dit is echt zo’n bericht van het kaliber “dorpsroddel”. Er zal wel een kern van waarheid in zitten, maar heeft het reformatorisch dagblad een correspondent in Teheran die polshoogte is gaan nemen? I don’t think so.
2. Het komt van het Reformatorisch Dagblad. Niet dat die leugenachtige verhalen verspreiden, maar ze zijn wel een beetje vooringenomen met betrekking tot andere religies.

#3 Joost

@2, punt 1. Als het door de telegraaf was gebracht had ik het waarschijnlijk niet gebruikt. Maar ik vind het RefDag wel een goeie krant. Op zondag zuigt ie, echter.
@2, punt 2. Hoezo? Hoe weet je dat? In de opiniestukken wel, maar in de gewone berichtgeving vind ik ze altijd redelijk neutraal.

#4 prometeus

@3 dan wordt het misschien tijd om je mening te herzien. Ik denk dat je dit soort berichten niet in kranten als de Volkskrant, NRC, Parool of Trouw (ook christelijk) terugziet en anders misschien onder het kopje “wat voor onverifieerbare shit er nog meer in de ether hangt”. Zo had jij het ook kunnen plaatsen…

#5 Joost

Misschien… Mea Culpa… (onderschrif aangepaast)

#6 knut

verificatie?
Op deze wiki staat dit stuk letterlijk.
Geeft ook een aantal relevante verwijzingen. dus kunnen we de “on” verwijderen?

#7 Jay

Niks achterlijke cultuur, achterlijke vent. Gut zeg, een reli-randdebiel heeft iets debiels gedaan (gaap). Ditmaal in Iran. Is daarom gelijk de cultuur achterlijk?

Als we zo beginnen kunnen we ook eens naar het aantal volstrekt zinloze moorden en geweldsdelicten in de VS gaan kijken. En de Amerikaanse cultuur… eh… ok slecht voorbeeld.

Andere dan: Volkert vd Graaf was een milieuactivist. Kunnen we uit het feit dat hij een politicus omlegt voor zijn mening afleiden dat de milieubeweging een achterlijk gedachtengoed aanhangt?

#8 Joost

@7: Nee, dat Nederland een achterlijke cultuur heeft.

@6: Aangepast :-)

#9 knut

@7 effe een positieve noot: de mensheid heeft nog veel gelegenheid zichzelf te verbeteren.

#10 micha

one giant periode for mankind, a splitsecond in evolution ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*