1. 2

  Wat een prachtig artikel; niet alleen melden ze hoeveel hij kwijt was voor de diensten van de dame in kwestie, maar zelfs hoeveel alcohol hij ophad toen hij besloot contact op te nemen. En ze weten nog even te melden dat zelfs z’n vrienden ‘m een lul vonden. Dat noem ik nog eens onderzoeksjournalistiek. Door dat ‘I’m standing with my pants down’ dacht ik nog even dat we hier met een soort The Onion te maken hadden, maar volgens mij is het nog een serieuze nieuwssite ook.

 2. 4

  De commentaren bij het artikel zijn ook interessant. Bijna allemaal begrijpen ze niet waarom prostitutie niet gelegaliseerd wordt..

 3. 5

  Kijk nou, prostitutie is makkelijk uit te bannen:

  However, Kajsa Wahlberg, the Swedish Police’s National Rapporteur on Trafficking in Human Beings, disagrees.
  “You can’t drive prostitution underground because the whole idea with selling women for sexual services is for the buyers to find them,” she explains.
  “If the buyers can find the women and prostitution, the police can too. It’s a matter of priorities if the police want to or not.”

  Lijkt me trouwens precies even toepasbaar op drugs (dus falend drugsbeleid is gewoon onwil van de politie).

 4. 7

  @5 de dame in kwestie bezit blijkbaar een legale gemakkelijk-vindbare lustopwekkende website met mailaccount en telnr voor geile dronken mannen met een ifoon.
  Het verkeer op website, mailaccount en telnr wordt in de gaten gehouden door de politie zodat ze kopers in hun taas kunnen grijpen.

  Wanneer de dame in kwestie nu eens uitruildiensten van troost & liefde zou houden, pro Deo, met collecte na de dienst, is er dan nog sprake van strafbare feiten?

  Begrijp ik dat de wet alleen voor aankoop bij straatdames van toepassing is en niet bij bordeel- en clubdames met vaste woon- en bedplaats?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren