1. 3

  Maar dan vraagt iemand: Wat zijn dat voor rellen? waar ben je in zeil geraakt? En dan komt er geen antwoord.

  Who the fuck is Jaap Stronks?

  Over deze rellen is niets te vinden bij de NOS of bij nu.nl of op Google. Het is wel erg heftig nieuws dus. Waarschijnlijk wat dronken ballenadvokaatjes die op het internet willen.

  Als er echt iets aan de hand zeg dan wat. Dit is een relletje waar een INTERNETJOURNALIST (godbetert) een tik op zijn kaak krijgt en boos wordt en de wereld probeert wakker te schudden voor het onrecht wat hem is aangedaan.

  Zielig hoor, er zijn toch wat interessanter punten op het internet.

 2. 6

  lekker belangrijk. Live verslaggeving van dit soort dingen bestaat al jaren. Jaap hobbelt een beetje achter de feiten aan. Zal meer adrenaline dan nieuwswaarde zijn. Fijn overigens dat hij nu ook lekker de politie aan het helpen is door mensen herkenbaar in beeld te brengen. dat zullen st.pauli fans vast waarderen

 3. 7

  Ben regelmatig op een feestje geweest dat tot een einde gebracht werd door politie en ME en ook dan verwacht ik niet dat daar tot in polen over bericht wordt.

  Dit is wel heel sprekend voor hoe twitteraars denken: alles er pluis in de eigen navel zit móet toch heel de wereld daarover struikelen?

  Ik hoop dat ook Jaap Stronk deze hele heisa een beetje genant vindt.

 4. 9

  Extreem links en rechts bestaat uit hetzelfde type primitievelingen als voetbalvandalen, het gaat alleen maar over zoveel mogelijk vernielen en rotzooi trappen. De gewone, harwerkende burger mag voor de schade opdraaien.

 5. 10

  Over deze rellen is niets te vinden bij de NOS of bij nu.nl of op Google.

  Oh, nieuws is alleen nieuws als het door het ANP gebracht wordt? *giechelt*

 6. 12

  nounou @gronk. Nee nieuws is geen nieuws als het door ANP wordt gebracht, maar nieuws is zeker geen niews als het door twitter wordt gebracht. Ook niet na hun geclaimde successen in Iran.

  En verder, dank aan ieder die mij wist te vertellen wat er aan de hand was. Overigens doet me dat nog steeds denken dat dit dus nonnieuws is. Als elke rel via twitter wordt verslagen loopt twitter vol. DOEN! En dat maakt het nog geen nieuws.

 7. 13

  Onzin. Nieuws is pas nieuws als we achter vinden dat het nieuws is.

  Dat maakt Twitter niets minder dan ANP, maar slechts moeilijk te beoordelen.

 8. 14

  Sjongejonge, stelletje toetsenbordhelden. Honderden ME’ers vegen St. Pauli schoon, haalt dag erna zelfs NOS Journaal. Ik sta er bovenop en plaats daar – live en mobiel – filmpjes als deze en deze. Tussen de persfotografen, maar dan zonder brommerhelm op. En een stel verveelde commenters met 1998-style nicknames zit dan het bovenstaande te commenten. Wie is er nou zielig?