1. 2

  Niet zijn eerste staaltje keihard kiezersbedrog, niet zijn ergste, en het zal waarschijnlijk ook niet zijn laatste zijn.

 2. 3

  Wilders weet heel goed dat de aandachtsspanne van zijn kiezers niet bijzonder groot is. Dit zal hem dan ook bij volgende verkiezingen niet aangehangen worden.

 3. 5

  99.9% van wat u vandaag deed, hoe belangrijk ook, daar weet u over 4jaar helemaal niets meer van. Dat heeft dus niets met Wilders-stemmers te maken. Dat geldt voor stemmerts der gevestigden klieck vast nog erger. Toch leuk geprobeerd.

 4. 6

  Ach, Harry van Bommel was, na verkozen te zijn in de gemeenteraad van het dorpje A., snel vertrokken richting Tweede Kamer, terwijl hij allang wist dat hij daar zitting in zou nemen.
  En wat te denken van Eegje Pais-Schoo die na een paar maanden in de Tweede Kamer besloot dat het toch niet haar “cup of tea” was, en ambassadeur in India werd?
  Mandaat? Hoezo, mandaat?

 5. 7

  Komische mensen de gemiddelde ook hier zich nadrukkelijk profilerende PVV-er.

  Het zijn streken als deze die Geert in niet mis te verstane woorden de door hem zo verfoeide Haagse elite verwijt. Streken die hij zelf net zo makkelijk levert. En dan roepen zijn sekteleden: Ja maar, dat doen de anderen ook!
  En maar niet begrijpen hoe tegenstrijdig dat is. Iemand anders iets verwijten en het dan vervolgens zelf ook doen en dat verexcuseren met ‘hullie doen het ook!’

  Heel simpel: je doet niet iets waartegen je jezelf afzet. Maar Geert zijn volgers slikken het. Dan vraag je erom in de boot genomen te worden.

 6. 8

  Zo is dat. Als Agema burgemeester van Schubbekutteveen wordt, dan zijn de stemmers niet tefleurgesteld, maar trots op zo een moedige beslissing.

 7. 9

  Het zal er in ieder geval een stuk goedkoper op worden voor Den Haag. Iedere raadsvergadering waar Wilders bij was kostte zo’n 10.000 á 15.000 euro aan beveiliging.

  En dan heb je het nog niet eens over 5000 ambtenaren die om 15.00 verplicht naar huis werden gestuurd om het gebouw uit te pluizen op bommen. Moet je eens uitrekenen wat dat kost (5000 ambtenaren x 2 uur x 50 euro/uur = 1/2 miljoen extra kosten euro per raadsvergadering???)

  Wat mij betreft: het is een goede beslissing om te stoppen, het was alleen een heel slecht idee om lijstduwer te worden