Wilde Wilders

Wilders.jpgOnze oplettende volksvertegenwoordiger, Geert Wilders, zou het zo van sargasso.nl geplukt kunnen hebben. De berichtgeving van de Duitse krant Cicero over het speculatieve kernenergie/wapen programma van Saoedi-Arabië. Verontrust als Wilders is om onze veiligheid vraagt hij om meer informatie aan de minister van buitenlandse zaken, Ben Bot. Alle informatie in het artikel uit Cicero wordt stevig uitgepluist en samengevat in 8 vragen want: Saoedi-Arabië staat op het punt een atoombom te produceren! Dat concludeert Wilders uit verschillende publicaties die als enige bron het blad Cicero hebben. Wilders wil een steviger beleid tegen het land – niet langer een oogje dichtknijpen tegen de Saoedi’s, terwijl wel wordt ingegrepen in Irak en Afghanistan. Zo valt te lezen op geertwilders.nl

Goede zaak of Dom idee?

 1. 1

  Reageren is een bad move, tenzij de Amerikanen zich eerst tegen SA keren.

  Dat hij vragen stelt, vind ik wel pertinent. Ben benieuwd naar de mogelijke betrokkenheid van SA bij 9-11 en andere onfrisse praktijken.

 2. 4

  Cicero is de verpakking van een VS nuke-dreig-proefballon.

  Wilders is dus niet goed wijs met zijn gekef. @Guy, en ? krijgen we antwoord op mogelijke betrokkenheid van SA met 9/11 ?

 3. 6

  Informatie van onze eigen geheime dienst, dat zou al nieuw zijn. En uberhaupt nieuwe informatie in het a.s. antwoord aan GW, daar verwed ik een beste wijn om dat dat niet komt. Laat staan betrouwbare informatie.

 4. 8

  Goede zaak of dom idee? Een dom idee van Wilders, dat is een goede zaak met het oog op de komende verkiezingen! Gelukkig hoef ik geen actie tegen Wilders te voeren, want dat kan hij zelf veel beter.

  Terug naar de vraag van de proliferatie van kernwapens. Daar zou je als ultraliberaal (dat ben ik soms) wel eens vreemde denkbeelden over kunnen hebben. Zo heeft een land dat niet ver van SA ligt ook een kernwapen, evenmin conform het Non-proliferatieverdrag. Ik ben er niet zeker van in wiens handen ik liever een kernwapen zag. Tegenwicht tegen mijn twijfel biedt dat deze twee landen allebei bondgenoten van de USA zijn, waardoor niet waarschijnlijk is dat één van de twee door de VS in de rug wordt gedekt na een agressie-aanval en de andere niet.

  Ik heb een (zeer kleine) voorkeur voor regionaal evenwicht bij dit onderwerp. Iemand die een vijand tegenover zich heeft die met gelijke munt terug kan betalen zal misschien minder snel op dat knopje drukken.

 5. 9

  Wat?…atoombom?… Saoudi Arabië? …Moslim fundamentalisme? …hoofddoeken?

  Ik zeg preventief fouilleren, camera’s ophangen, afvoeren naar werkkampen, meer respect voor politie (maar dat zeg ik altijd) en verder vooral veel paal en perk stellen. Dit kan zo niet langer met die gedoogcultuur.
  Wisten jullie wel dat Osama Bin Laden ook uit Saoudi Arabië komt? En hij heeft nog een stuk of 58 broers en zussen (met hoofddoek). Hoeveel onschuldige fatsoenlijke mensen moeten er nog sterven voordat we eindelijk Saoudi Arabië binnenvallen? Dat zou ik nou wel eens willen weten, maar Ben Bot durft de zaken natuurlijk niet bij naam te noemen.
  Nee, dan Geert Wilders, die komt er tenminste voor uit dat hij bedreigt wordt. Daarom zit hij ook al de laatste 8 jaar in een bunker met als enige connectie met de buitenwereld een Duitse leesmap, want die is goedkoper in Limburg. Je moet toch wat als je niet mee kunt doen met het carnaval.
  Eigenlijk zou het andersom moeten zijn: de hele wereld in een bunker en Geert Wilders weer in vrijheid, maar dat kun je ook oplossen door je perceptie van binnen en buiten te veranderen. Tenslotte worden beiden toch bepaald door dezelfde muren. Misschien maar gewoon wachten tot Saoudi Arabië ons land binnenvalt, of toch niet?

 6. 10

  Die Klare Wijn heeft Geert wel te pakken. Geeft het “nieuw realisme” uit zijn programma toch nog wat humor.

  En dan die Koning van SA en onze minister beschuldigen van theedrinken. Thee is zo Job Cohen. Jezus dronk Wijn!

  PVdV. Per Vino disce Veritas. Door Wijn leert men de Waarheid.

 7. 11

  @ De gouden Aars
  April 5th, 2006 18:44 9: Osama heeft ook een leuk nichtje maar die heeft volgens mij andere ambities.

  En bezit van kernwapens nastreven is toch niet meer dan self-protection ?