1. 3

  Nee IJsbrand, het staat er goed: het is het wetsvoorstel dat

  En inderdaad “oeps”…die bill mede ingediend door democrat Jay Rockefeller? En ze waren zo goed bezig?

  *in rood vink zet achter slechte besluiten gedurende presidentschap Obama*

 2. 5

  Tja, ‘wetsvoorstel waarmee overheden het mobiele telefoon-netwerk even kunnen routen voor alleen hun eigen traffic’ is toch niet zo catchy, he ? Of dacht je nou echt dat telco’s geen onderliggende contracten met overheden afsloten, o.a. specifiek voor dit soort gevallen ?

 3. 6

  Nee IJsbrand, het staat er goed: het is het wetsvoorstel dat…

  Ho, dit staat er nu. En Steeph laat mijn opmerking over zijn fout rustig staan, zodat ik ineens taaldebiel lijk, en niet hij. En u meent zich daar dan ook nog over te moeten uitlaten…

 4. 9

  Micha, genoemd naar de profeet die waarschuwde tegen de vreemde goden en meer van dat soort dingen’. De Micha van deze tijd strijden tegen grammatica nazis. Alleen de overeenkomst tussen vreemde goden en grammatica nazi’s moet ik te weten komen.

 5. 10

  Mijn ouders vonden het meer een mooie Russische naam, en als oud CPN-ers (met abonnement op de Waarheid) betwijfel ik of ze enig Christelijk motief hadden.

 6. 14

  Dit is nou precies het voer wat de EU of de UN nodig heeft om het internet in stukken op te hakken en in delen te gaan beheren ipv enkel door amerikaanse commerce department

 7. 15

  Ik (Steeph) was die taaldebiel.

  O?, en moet arme IJsbrand dan maar 7 (ZEVEN) uur onschuldig in het mijnenveld van digitaal niemandsland gaan staan. En ik nog roepen: “IJsbrand IJSBRAND…’tis gewoon goed hoor dat niet die stomme achterlijke Taaldebiel” (wat ik er nog net niet bij zei). Heel griezelig dit, ‘t begint hier soms verdacht veel naar de inkwiesitie te ruiken wat jij IJsbrand….

  Sargasso: daar waar men schande spreekt over martelpraktijken en bescherming van de privacy hoog in ‘t vaandel heeft wapp’rn nota bene en dergelijke….

  Oeps.

 8. 16

  Wij zijn hier echt niet naïef.

  “Contracten” KJ en waar kwam het “spul” de besturing (-sprogramma’s, de broncodes de hele mikmak) ook alweer allemaal vandaan mescaline. Maakt niet uit, goedschiks dan wel…en een beetje militaire supermacht (die zijn plek weer moet vinden op het globale speelveld) maakt het zich te allen tijde met alle voorhanden middelen zo gemakkelijk mogelijk toegang tot alle informatie te krijgen (doet Obama ook niks tegen). Niks aan het toeval, geen nukken van telco’s e/o providers e.d. en de eerste slag is U (Information War).

  “. . . attaining one hundred victories in one hundred battles is not the pinnacle of excellence. Subjugating the enemy’s army without fighting is the true pinnacle of excellence.” (Sun Tzu)

  Uiterst handig als dan (bestaande) praktijken en eventualiteiten ter vermijding juridische rompslomp en onvermijdelijke schadeclaims af worden gedekt middels wetten.