1. 4

  Jawel, ze gaan nu echt stemmen over de waarheid!

  Als ze dan toch bezig zijn, kunnen ze dan gelijk even het begrotingstekort, de energiecrisis en de voedselcrisis meenemen?
  /snark off

 2. 8

  In het kader van de uitvoering van het voorstel wordt er per inwoner gratis een kuub zand en een schep verstrekt. Zodat je daar je kop in kan steken.

  Toekomstige voorstellen. Er is vrede in Irak en Afghanistan. Peak Oil bestaat niet. Er is geen staatsschuld.

  Ik moet toe geven, pragmatische oplossing.

 3. 12

  Goed idee; Nog een betere wet: de republikeinen stellen vast dat het water van de Missouri voortaan in droge tijden tegen de Rocky Mountains op naar boven gaat stromen, zodat de boeren van Montana altijd genoeg water hebben.

 4. 13

  Vervolg 12, maw Dit is onzin je kan natuurlijke processen niet bij wet regelen, ook niet wat de wetenschappelijke conclusies zijn van wat er in de natuur gebeurt. De natuur zelf en de logische gevolgtrekkingen van natuurlijke gebeurtenissen laten zich niet regelen door politici,zelfs niet door politici die geloven in law en order naar hun eigen believen.

 5. 15

  @ 13 En hoe rijmt je betoog met de pogingen van donkergroene gekkies die juist wetgeving willen aannemen om klimaatverandering te stoppen?

 6. 16

  @15,
  Wetgeving om de CO2 uitstoot te stoppen is wat anders dan bij de wet vaststellen dat de opwarming door de CO2 komt (of juist niet). Wel is het zo dat men er daarbij op vertrouwt dat wetenschappers terecht vinden dat er verband is tussen opwarming en CO2. Voor dit verband nemen de politici echter geen verantwoordelijkheid. Zij kunnen dat ook niet.