1. 1

  Voor de verandering zaten er bij Geentsijl eens een paar opmerkelijk kwalitatief hoogstaande reacties tussen al het afzeiken toen dit topic daar met luid boegeroep richting Nederlandse justitie (blijkbaar tegenwoordig een D66-broeinest) werd gebracht.

 2. 3

  Ondertussen heeft hij na zijn vrijlating al een vrouwelijke verslaggeefster van de publieke omroep +cameraman bedreigd en mishandeld en een camera gesloopt.

  Wmv Linkje naar Fragment, kijkt!

  ps Reactie op [email protected] verhaal.
  http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Commentaren/278486/Iraakse-dameskapper-geen-recht-op-medelijden.htm
  ps2 Ontkenning is ongeloofwaardig, beelden zijn duidelijk en hij geeft het ook nu in vrijheid toe.
  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Laatste-24-uur/278578/Vrijgelaten-terrorist-Al-Delaema-Geen-spijt-van-terreur.htm

 3. 5

  The comment-cloud van Geenstijl is aan het verschuiven @Bismarck (de derde agenda).

  Nare man die meneer Wesam..als ik naar zijn filmpjes kijk vind ik zijn..”ik deed net alsof”..tamelijk ongeloofwaardig.

  Zijn uitspraken nu zijn soort van “tijdens oorlog mag je de vijand de andere kant uitsturen”. Surah 3: 28

  Ik vrees dat in de toekomst de uitwisseling niet meer zo soepel zal verlopen..ik vraag me af wat het wisselgeld is in deze.

 4. 6

  Ik vond al dat ie bij Boschhart wat trekken vertoonde van een ordinaire tv- kantineachtige aandachtshoer zonder principes…

  Maar pas toen hij die dameskapper op Jojanneke afstuurde viel ie definitief door de mand.

 5. 7

  vroeger (verzin uw eigen nagalm) waren we trots als iemand in verzet kwam jegens de bezetter.

  nu mag ie blijkbaar gemarteld worden.

  rare jongens, die hollanders.

 6. 8

  Misschien is de verontwaardiging van de VS wel gespeeld, en is het in werkelijkheid onderdeel van een intelligence-move. Maarja, dit is Nederland dus dat zal wel niet.

 7. 12

  @Henrik

  Eerst de kuierlatten trekken naar Nederland, dan op filmpjes een stoere vertoning weergeven, vervolgens zeggen dat het niet waar is, om dan in de gevangenis (of all places) verkracht te worden en om dan tenslotte agressief te doen in de buurt van camera’s.

  Dan heb je toch de schijn tegen?

 8. 16

  @12
  “dan in de gevangenis (of all places) verkracht te worden”
  Verkrachtingen in Amerikaanse gevangenissen zijn groot probleem:
  http://www.cybercemetery.unt.edu/archive/nprec/20090820154816/http://nprec.us/publication/

  Voorts wordt er systematisch gemarteld door onze grote vriend de VS. Dus dwang tot bekentenis, klinkt mij niet vreemd in de orde.

  De cameraploeg werd niet door Wesam agressief bejegend maar door zijn oud-werkgever. En we hebben verhaal alleen van pow.news. Maar lezen blijft moeilijk.

  Los van de vraag of Al Daleam zich schuldig heeft gemaakt aan geweld. Is is gewapend verzet tegen een bezettende macht een vorm van terreur? Dan waren heel wat verzetslieden tijdens WOII ook terroristen. En dan waren de Moedjahedien die zich keerden tegen het Sovjet-leger in Afghanistan ook terroristen. Dat is niet hoe Reagan hen onthaalde : vrijheidsstrijders waren het.

 9. 17

  @16
  Laten we het zo stellen, verkrachtingen in gevangenissen zijn een groot probleem.

  Of er systematisch gemarteld word door onze grote vriend in de VS weet ik niet, maar het zou kunnen. Ik sluit niets uit. Anderzijds hebben wij hier in Nederland een paar rare affaires achter de rug, waarvan de affaire Ina Post de laatste was.

  De cameraploeg van Pow-news werd, zoals jij stelt, inderdaad agressief bejegend door zijn oud-werkgever en niet door Wessam. Zijn oud-werkgever had Wessam daags tevoren nog uit de gevangenis onthaald. Twee handen op één buik?

  Gewapend verzet behoeft nog geen terrorisme te zijn, dat hangt volledig van de situatie af. De IRA had uiteindelijk wel door dat gewapend verzet niet die oplossing bood die men nastreefde. Desalniettemin zijn er nog steeds IRA splintergroeperingen actief, alhoewel iedereen zijn buik daar van vol heeft.

  Persoonlijk denk ik dat Wessam in een heel verkeerde situatie is terechtgekomen, door vrienden, ouders, denkbeelden, wie het weet mag het zeggen, maar het onbenul, de argeloosheid van sommige mensen om niet te beseffen dat sommige situaties hen in grote problemen kan brengen is iemand aan te rekenen. En dat kan de domheid van de persoon zelve zijn, hetgeen triest is, maar ook zijn omgeving.

 10. 18

  @2: Goede vraag. Welk motief denk je dat de VS daarvoor had?

  @5: Dat zal dan ten nadele van de VS zijn, want deze man is door NL aan de VS uitgeleverd.