Weekendquote – Gratis voedsel is niet cool

Lunchtime is the best time to impress your peers,” said Lewis Geist, a senior at Balboa and its student body president. Being seen with a subsidized meal, he said, “lowers your status.”

Scholieren eten liever niet dan dat zichtbaar is dat ze van een gratis lunch afhankelijk zijn. Soms heeft een goede intentie toch niet het juiste effect.

 1. 1

  hm hm hm …

  En wat zullen we zien als de zon weer schijnt na de reorganisatie ? Dat de picking order wordt: wie eet er nou gezond/vegetarisch !? Wat een nerd. Of armoedzaaier.

 2. 2

  Tja, mensen worden niet graag voor arm/onsuccesvol aangezien. Maar denk je dat het beter zou zijn als ze zonder lunch zaten?

 3. 3

  Well, uh, ze laten de free lunch nu toch staan ?

  Een echte slimmerik rekent: free+gezond = win+win. En doet iets extra’s aan zijn blingbling.

 4. 4

  1. Geen idee hoe de middelare scholiertjes er daarginder bij lopne, maar hir zou dat dus een oplossing voor de vervetting van de juegd zijn.
  2. Kijk, als iedereen denkt dat gratis niet goed is, zou het veel ellende besparen met gratis aangeboden ringtones waar een duur abonnementje aanhangt. Schijnt dat vooral scholieren daar intrappen.
  3. De echte goed itenties, die ook nog eens het juiste effect hebben, zijn m.i. op 1 A4-tje op te stellen.

 5. 6

  @5: We begrijpen wel wat je bedoelde, dat is het belangrijkste (en je maakte tenminste geen grammaticale d/t fouten).

 6. 10

  @ Peter — iemand hier gaf me een tijdje geleden het advies van een rood-onderstrepend web-form spellcheck ding voor firefox. Kan ik wel aanraden…