1. 2

  Wat volgens mij meespeelt is het feit dat Obama principieel weigert te moddergooien en dat ook direct en overduidelijk laat zien evenals zijn running mate Joe Biden. Hierdoor slagen ze er in om een scherp contrast met de Republikeinse aanvallen – vaak op de persoon en onder de gordel – neer te zetten. Volgens mij bestaat daar veel waardering voor, zelfs bij Bill O’Reilly die hem zelfs een “sincere guy” noemt.

 2. 5

  Dit is de verklaring (heel kort: Murdock nieuwe vrouw is nogal een Democraat…): (halverwege pagina 2)http://www.vanityfair.com/culture/features/2008/10/wolff200810

 3. 7

  @6. Je kunt je bij hem bij werkelijk alles afvragen of hij het zelf gelooft, maar het maakt nogal wat uit of hij het de ene kant op doet of dat hij het er de andere kant op uitperst.

 4. 9

  #2
  Obama wil niet moddergooien, en gaat daarvoor naar de grootste moddergooier van de Amerikaanse televisie? I don’t buy it. Ik denk dat hij het leeuwenhok heeft opgezocht om independent voters aan te trekken.

 5. 11

  @Hayek. Obama stemt eindelijk toe om zich door mudslinger Bill te laten interviewen. Wat is daar precies mis mee? I don’t get it.

 6. 15

  Bill Kristol van Murdoch’s Weekly Standard is nu al een tijdje bij de New York Times gedetacheerd, geinfiltreerd (ja, hoe moet je het noemen) om daar per Op-Eds zijn neocongif te verspreiden. En Obama a la neoBlair, ook dat nog, het kan dus allemaal.