1. 1

  Seems ol’ hell will break loose…they fear the sh*t is gonna hit the fan…

  Libanon wordt traditioneel door buitenstaanders gevierendeeld en Israel is weer eens zeer hardhandig aan het optreden in de Gaza-strook. De opruiers uit de regio gebaat bij instabiliteit zullen zich voor de zoveelste keer verkneuteren en het volk….tja….dat lijdt….

 2. 2

  Heerlijke timing… Uw correspondent in Rusland viert over 3 weken vakantie in Libanon. Leuk! Helemaal leuk dat Wilders tegelijkertijd die rotfilm van h’m uitbrengt. “Schat, de Nederlandse ambassade staat in brand, ga je mee kijken?”

 3. 4

  Die laatste vraag uit het linkrijtje is niet moeilijk te beantwoorden. De Libanezen hebben nogal wat tegen de profiterende Golfstaten die aan het handje van de VS meelopen terwijl zij tegenover de VS+Israel in de sores blijven zitten. Dus als er in Libanon een vlammetje komt vanuit die eeuwig ronddolende USS Cole dan krijgen de luidjes uit die landen ook best wat naar hun hoofd, en meer.

  Pace::: “Lebanon is one of the most popular destinations in the Middle East for Arabs seeking its relaxed atmosphere compared to more conservative Arab countries, and Gulf nationals play a major role in the Lebanese economy.”

  Maar toch…. er is geen aanleiding, er is geen plan, er is geen zinnig doel en taktiek te bespeuren op dit moment. Ook niet door en voor de Cole.