1. 2

  Grappig ja, maar als het echt gebeurd is toch niet zo best. Niet voor de columnist, en al helemaal niet voor die vrouw die nog even een schop na krijgt. Of is het weer echt internet en dus gewoon gelul?

 2. 7

  @6: Als ze dat advies nou had ingewonnen voor ze weg was gereden, had ze helemaal niet terug hoeven te lopen en haar man aan hoeven treffen in zijn hoognodige midlifecrisis therapie. Snapdatdan, of ben jij zo’n metromanachtige?

 3. 8

  Dit is een grap met een baard zeg ! Voor mensen die *dit* nieuw en geestig vinden heb ik ook nog in de aanbieding: how is babby formed ? goatse.cx. lemonparty. 2 girls 1 cup. lolcats. motivational posters. alles van the onion. durr, derp en ffffuuuuuuuuu. I’m a shark suck my dick. photoshop wedstrijden. En pedobear.

  Alles wat dit aantoont is dat Kluun, met zijn verhuizing van de provincie naar megametropool Amsterdam, ook het internet heeft ontdekt.

 4. 9

  @8
  Wat een uit de hoogte reactie zeg. Dus als je de grap nu (pas) ziet ben je te laat? Is het dan niet grappig meer? Of zijn alle provincialen sowieso minder….?

 5. 10

  @Quintana; Dat laatste. Provincialen zijn sowieso minder. En mensen die email kettingbrieven forwarden natuurlijk, want dat is het volgende gebbetje dat ik van Kluun verwacht.

 6. 11

  @10: Wasje emailadres, ik heb een heel belangrijke mail over dolfijnenmoord in mijn inbox die ik naar je moet forwarden.