1. 3

  Te weinig westerse journalisten ter plekke misschien? Anderzijds tweeten burgerjournalisten vrijwel alles wat via de oude bomen media naar buiten komt. Zo stil is het nou ook weer niet.

 2. 4

  Twitter is helemaal niet stil over Libië. In de halve minuut tussen lezen en dit posten zijn er 318 tweets geweest over “libya” en 698 over #feb17.

 3. 6

  Twitter is instrument KJ. Op internet heeft men kennis opgedaan en met open mond gezien hoe de wereld in elkaar zit en vervolgens steekt iedereen z’n mobieltje in de lucht en pats daar was opeens ook nog eens Twitter, facebook en YT. Je hoeft er niet eens meer helemaal voor naar de buurvrouw op 3 hoog met krulspelden in. Het oeroude tafereel op de trap: “Mèid…heb je dat van de week gelezen gehoord gezien?” is tot volstrekte waanzin verworden. 10 sec. googlen en 3 sec. twitter doen de rest, hitgevoelig als ABBA flexibel als Barbapappa meisjes drillen met de billen dit is het geluid dat ze willen…

  Spraakwater lest de dorst.

 4. 7

  Moet ik nou ook opeens een twitter-account gaan aanmaken of de tweets van anderen gaan lezen?
  pfff, ik blijf wel gewoon bij het herkauwde nieuws van de oude media, en eventuele tweets die de sargasso stukjes sieren.

 5. 8

  @YP; ‘Your ideas are intriguing to me and I wish to subscribe to your newsletter.’

  Als je werkelijk zo van het internet bent, zou het bovenstaande je iets moeten zeggen.