1. 2

  “Nederland opnieuw”?
  Opnieuw wat?
  ..geen wereldkampioen voetbal?
  ..laatste bij het songfestival?
  ..tegen de europese grondwet?
  ..getroffen door een aardbeving?

 2. 4

  @1 Wat een zin zeg in dat stuk, kostelijk! :

  Het absolute dieptepunt situeerde zich in tweede klasse, waar OHL de trainer van Oostende wegkaapte, tegen elk ‘gentleman’s agreement’ in, en die van Oostende vervolgens op OHL spandoeken hingen met de vermeende buitenechtelijke strapatsen van de trainer, en tot zichtbaar genoegen (zoniet op discreet aanporren) van de Oostendse dirigenten.

 3. 5

  “Nederland opnieuw” als slogan voor de Europese verkiezingen? Vind ik een beetje vreemd. Ook een beetje vreemd dat ze op die campagnesite straffen als één van de onderwerpen aanvoeren. Er bestaat toch helemaal geen Europees strafrecht? Blijkbaar is de Europese campagne voor de VVD niet meer dan een oefenwedstrijdje. Voor later, als het wel echt ergens om gaat. En dan vraag ik me af: als de VVD de Europese verkiezingen niet serieus neemt, waarom zou ik dat dan wel doen? Ik beschouw deze campagne als een oproep om niet te gaan stemmen.

 4. 11

  Mijn eerste gedachte toen ik dat affiche zag: ‘ja zeg, ik ga mooi niet op de VVD stemmen, want dan moet ik nog veel harder gaan werken.’

 5. 12

  Mijn eerste gedachte bij het strafaffiche had iets met zwart leer, een politiepet en Hans van Baalen te maken. Ik ga dus ook mooi niet op de VVD stemmen.

 6. 15

  Ik krijg hier de ‘hardwerkende nederlander’-rillingen van… wat een sentimentele verkooppraat van de VVD zeg, ordinair!