Vrouwen met bril

Heeft u het ook al gelezen? Vrouwen met brillen zijn volgens Vrouw Online helemaal da bomb deze winter. Uw loggert El El vindt het ook wel wat, vrouwen met brillen. Alsof hij weer op de middelbare school zit onder het toeziend oog van mevrouw Ferwerda, lerares Engels. El El weet het nog goed, want mevrouw Ferwerda straalde meer seks uit dan Engels. Lange, donkerblonde haren en een grote Loes Haasdijk-bril. Ziet u het voor u? Wat Vrouw Online vindt van mannen met een bril is helaas onbekend. Zijn mannen met bril ook een nieuwe trend? Is Jan-Peter Balkenende ook da bomb deze winter, vanwege zijn bril? Het lijkt er wel op, want een meerderheid van de Nederlandse bevolking zegt JA tegen Balkenende IV. Rest ons de vraag van deze dag aan u te stellen: hoeveel vrouwelijke Sargasso-redacteuren dragen volgens u een bril?

 1. 2

  ‘hoeveel vrouwelijke Sargasso-redacteuren dragen volgens u een bril?’ Dat ligt er aan. Wordt Sargasso ook gesponserd door Specsavers?

 2. 3

  i don’t know and i don’t care, noch wens ik te weten welk maandverband er de voorkeur heeft.
  It’s a man’s world dat internet , like to keep it that way.

 3. 4

  Vrouwen die stukjes schrijven op het internet?
  Broedmachines die stukjes schrijven, what’s next?
  Straks willen ze ook nog stemrecht, aan deze verderfelijke ontwikkeling moet een halt aan worden toegeroepen.

 4. 8

  Welke % van de Sargasso’s is van het vrouwelijke geslacht; dat is vast al wel eens gepolled.
  Ik heb de indruk heel laag of ze zijn allen onherkenbaar grondig geëmancipeerd.

  Mijn juffrouw voor Engels in 1972 droeg mini-rokken en had de gewoonte daarmee voor de klas op een bank te gaan zitten tijdens de lessen. Ik weet echt niet meer of ze een bril droeg.
  Als toen al de Burka in zwang was geweest had dat mijn ouders later een hoop geld bespaard aan bijlessen Engels.