Vooraankondiging: Verhuis

Aangezien Sargasso de afgelopen 4 jaar behoorlijk gegroeid is en aangezien de bereikbaarheid en snelheid niet altijd even optimaal geweest is, heeft de sargassoredactie besloten dat het zo niet langer kon. We zijn met de pet rondgegaan (de advertentie inkomsten hielpen overigens goed mee) en hebben ons een heus superstrak kei-expensive state of the art hostingpakket aangeschaft. We hebben straks honderden giga’s en duizenden mega’s, honderden e-mail adressen, onbeperkte subdomeinen, volop MySQL databases, en we zitten zodadelijk keihard direct ingeplugged in het Redbus datacenter te Amsterdam, voorzien van een volledig redundant Dell PowerEdge Dual Xeon met Raid 5.

We gaan the internets volplempen met foto’s, video’s, mp3’s en dat allemaal bovenop de immer strakke wetenschappelijke analyses die u reedsch jarenlang van ons gewend was.

Wat betekent dit voor U, oh zo gewaardeerde bezoeker ? Nou het volgende. Maandag of dinsdag zullen de machinaties des internets in werking treden en komt u terecht op den nieuwen dan wel den ouden sargasso.nl. Dit hangt af van de snelheid van updaten van de Domain Name Server van uw Internet Service Provider.

Het echte sargasso.nl bevindt zich tegen die tijd al lang hier: https://sargasso.nl.server23.firstfind.nl. Dit is de locatie waar we straks, ook via het vertrouwde www.sargasso.nl te vinden zullen zijn. Maar mocht u begin volgende week tegen een uitgestorven sargasso.nl aanlopen dan ligt het dus aan de DNS van uw ISP ! Bookmarken dus die https://sargasso.nl.server23.firstfind.nl waar het allemaal gebeurt !