1. 3

  volgens mij heb ik in de (papieren) VK toch een stukje zien staan van de ‘ombudsman’, dat de content voorlopig online zou blijven, om de mensen gelegenheid te geven de zaak over te zetten naar een andere plek. Zelfs ik weet nog wel hoe je een wordpress- of blogspot account kan aanmaken, wat zeuren die mensen.
  Het toontje was misschien een beetje aanmatigend (er zou geen enkele bijdrage tussen zitten die aan het journalistieke niveau van de VK voldeed), en misschien is verzuimd dat artikel met de bloggers te delen, maar er zal toch wel iemand van die groep tussen zitten die dat meegekregen heeft?

  Ik kan me de beslissing van de VK wel voorstellen, op bv. GS werden niet alleen opinie-stukjes wel eens verward met ‘de Azijnbode schrijft’, zelfs stukjes van het blog werden af en toe aangehaald als zodanig.

  begin lekker een blog ‘vhvkblog’ oid (voorheenvkblog) en probeer niet mee te liften op de naam van een bekende krant.

 2. 4

  Een enkele van die Volkskrantblogs waren wel moeite waard om eens te lezen. Maar laten we even reëel zijn: ik ga niet zwerven op de Volkskrantblogs voor de driestuiveropinies van hobbyschrijvers.

  Die Volkskrantbloggers is jarenlang gratis een honk geboden. Nu is het speelkwartier voorbij. Ze weten allemaal dat het per 1 maart ophoudt. Ze hebben dus nog twee weken om hun shit te back-uppen en een andere webstek te zoeken.

 3. 5

  @Prediker
  Maar laten we even reëel zijn: ik ga niet zwerven op de Volkskrantblogs voor de driestuiveropinies van hobbyschrijvers.

  Laten we eerlijk wezen: waar wel?
  Waarom hier wel?

 4. 10

  Ook mooi (uit dezelfde reactie):

  “Wellicht is de Volkskrant van mening dat de lasten thans zwaarder wegen dan de baten. Dat kan zo zijn, zoals iemand kan vinden dat de lasten van een huwelijk, of de lasten van het vaderschap zwaarder wegen dan de baten, maar geen enkele rechter in dit land zal begrip opbrengen voor een dergelijk economisch besluit.”