Veters strikken voor gevorderden

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (11)

#1 Sil

Het is de ladder geworden (A.) kan ik weer hip zijn voor de klas volgende week.
Doet me denken aan 20 jaar geleden toen had ik LA. Gears met roze en groene veters gevlochten in een checkerboard.(M.)

[/lifelog]

 • Volgende discussie
#2 mescaline

Bij het douchen ben ik altijd de eerste. RATTSSSJJJ!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Sigi

Leuk, nu op jacht naar veters!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 clismo

Jammer dat de benodige hoeveelheid centimeters per strikwijze niet vermeld wordt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Jurriaan

K zit in mijn All Stars
Waarom ik dit meld weet ik ook niet.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Coert

Dat heet geen “veters strikken”, dat heet “veters rijgen”

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Furby

N gebruik ik nu al een jaar of 2 in mijn All Stars. Het geeft me meer ruimte bij mijn wreef, wat wel zo prettig is.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Yevgeny Podorkin

Mis in de rijgwijzen er nog een. Vaak last van afgeknelde (en dus) koude tenen? Knip de veters op lengte door de veter dubbel te pakken en in het midden aan het uiteinde door te knippen. Neem de veter helften en start bij de tenen met het in veteren. Steek de veter altijd van boven naar beneden door de gaatjes. De veter komt er dan van onderen uit, daarna steek je hem kruislings aan de andere kant weer van bovenaf in het volgende gaatje. De veters kruisen elkaar na elk gaatje. En zo krijgen de tenen meer lucht en dergelijke…

Ik zit vol met tips, maar ik waarschuw: als ik eenmaal begin is er geen houden meer aan. Sloop b.v. bij elk nieuw paar schoenen de zool eruit (9 van de 10 keer ver onder de maat en onderschat ook het principe van de snel inzettende verrotting niet) en gebruik een sportzool (R*ucanor) of speciaal aangemeten exemplaar (gaan jaren mee). Net zo belangrijk: ademende sokken die niet “wegslippen” of uitsluitend dienen als Hooverdam. IK heb nooit geen krampen in de voetzool, of beknelde tenen, onderrugproblemen, zweetvoeten of strakke achillespezen ’s ochtends. Ben niet te dik of de motoriek van een dronken aardbei maar gezegend met een perfect geproportioneerd lichaam en uitgebalanceerde loophouding

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 Sigi

@8
2 losse stukken? of maak je er bij de tenen ook een strik in?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#10 S’z

Wouhacht !

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#11 Sven

Leuk filmpje van iemand die zonder handen zijn filmpje strikt :D

http://veters-strikken.mmavida.com/jongen-strikt-veters-zonder-handen/

 • Vorige discussie