1. 1

  Het lukt Wilders niet om in zijn eigen achtertuin vanuit zijn beweging geschikte mensen te recruteren om een volwaardige kandidatenlijst voor de raadsverkiezingen in Venlo op te stellen. Dat is de hoge prijs van de democratie als je partij maar 1 lid heeft en mag hebben: Geert Wilders zelf.

 2. 2

  Arnoud, ik denkt wel dat het hem zou lukken. Het is meer een soort strategie. Geen zin in falende raadsleden, veel tijd en energie steken in het opzetten en onderhouden, enz. Het lijkt me dat hij zijn kruit droog wil laten. Je ziet tenslotte steeds meer VVD-ers/lokale partijen die wel een beetje rechtsere praat willen doen op lokaal niveau.

 3. 3

  @1: ik zie het meer als een probleem dat het tijd kost om een partij op te bouwen. Wilders wil geen LPF part 2.

  Bovendien kunnen we ook best twijfelen aan het democratische gehalte van andere partijen, daar maar een fractie van de bevolking daadwerkelijk lid is.

 4. 5

  @3.

  Verkiezing meest democratische partij. Waar heeft het lid, of zelfs niet-leden, de meeste inspraak. Overigens zonder een uitspraak van het soort “Dank u wel voor de bijdrage. Dat nemen we mee in de besluitvorming.”.

 5. 7

  @4

  Grappig. Jij ziet in de VVD auto een Hummer (patserig en vervuilend, slechts voor de rijken) Ik zie er een busje in, vaak gebruikt door kleine ondernemers.

 6. 12

  Beter een Hummer dan een huisdier. Of zoals de ultieme regent Borghouts zou zeggen. Heb je die publieke opinie weer. als we daar eens wat minder naar zouden luisteren.

 7. 13

  Het is zeker een busje – alleen op busjes zie je VVD kentekens. En dat ie blauw is – het nummerbord dan – is vanwege de vrijheid van meningsuiting.

  Waar is trouwens de benzineslurpende Mercedes oldtimer van GL?

 8. 14

  @13: helemaal fout, GL is samen met de PvdD op de fiets onderweg en een dag eerder vertrokken en jawel het VVD-kenteken had natuurlijk grijs moeten zijn, stom, stom! (ik word ook een dagje ouder).