1. 1

  Logisch, een veganist kan niet functioneren tijdens een militair conflict vanwege zijn voeding (een militair heeft niet de luxe om te kiezen wat ie eet tijdens een conflict).

  een niet verslaafde recreatieve drugs gebruiker kan echter wel functioneren.

 2. 3

  Sorry..peop!.. tussen 20 en 34 doe je gewoon mee en tot 50 ietwat minder. Iedere Zwitser heeft een superdeluxe piefpafpoef in zijn/haar verplichjte schuilkeleder met een grote hoeveelheid scherp ernaast. En niemand gebruikt hte vanwege.

  Vandaag nog gescheked door partner..het staat er, ook bij veganisten.

  OT: Zwitserland heeft een democratisch-systeem waar gipsland over een eeuw vanaf nu nog een puntje aan kan zuigen

 3. 10

  De door o.a. cohen ( het is niet mijn idee maar ik voer de nationale dingen uit..slabberdewatskie laffaard) vlucht de inspiratie naar elders, zoals Zuerich. De dingen bloeden dood YP alhier en gaan dan elders..Berlijn en Barcelona en Zuerich bijvoorbeeld.

 4. 14

  YP, je praat veelal erg aangenaam maar in deze niet. In dat land en Zuerich bovenal is vrijwel ieder van elders en het gaat gewoon soepel..niks star.

  Mijn gezicht is meer dan een eerste in deze..we, Wij, kunnen wat opsteken van de ervaring aldaar opgedaan..praat niet lichtvaardig ajb.

  Glaasje rode wijn..?

 5. 16

  Niet als hier..das juist. Nederland is een prettige plek, altijd blij als ik er weer aankom op de autobahn en de flles ontmoet en de gele lucht zie :)

 6. 17

  Het is mijn land niet. Het is er te mooi en te schoon. En ervaringen opgedaan zullen verschillen. Een land in een hokje?, wie zijn wij dan. Maar het gaat er toch uiteindelijk om waar je ook zit, van Tokio tot Timboektoe, of degeen die tegenover je zit iets te bieden heeft nietwaar…

 7. 20

  Genau..ik kan het gewoon niet laten..skuus Steeph :)

  Het “leger” aldaar is ook wel van de bijzondere moet ik zeggen. Alsmaar worden opgeroepen en dan van die heftige dingen moeten doen…

  Het schept een band daar, dat is zeker.

 8. 23

  Hey kool..die rasta heb ik niet zo lang geleden in z,n circustent in ede observerend participerend aanschouwd, alsmede zijn aan/toeschouwers.

  Tis een wonder hoe eevoudig het is het “gepeupel” te beinvloeden dacht ik toen ik huiswaards keerde.

 9. 24

  Ongelofelijk nietwaar (en de mensen in de Heer of Jomanda). Maar stel je b.v. eens voor wat je dan met een weblog niet allemaal zou kunnen bewerkstelligen als je de fantasie een beetje zou kunnen laten varen!

  Dan Is De Wereld Helemaal de Jouwe wat ik je brom…