1. 1

  Ach, politieke voorkeur is wel een goed criterium om dates op te matchen, vooropgesteld dat beide aspirant-partners politieke interesse hebben. Ik denk dat partnerzoekende mensen dat semi-bewust ook zelf doen als ze geen datingburo gebruiken.

 2. 3

  Dit soort relaties gaat snel uit bij gebrek aan brandstof (zeg ik dan maar): als je elkaar alleen maar gelijk kan geven is er gauw niets meer te zeggen. Als je elkaar echt iets te zeggen hebt kun je ook met elkaar van mening verschillen. Maar ja ook: twee geloven op een kussen daar slaapt de duivel tussen. Zeg het maar… :)

  Kent iemand een goede relatie tussen een democraat en een conservatief (of de nederlandse equivalent?).

 3. 10

  Over liberals en conservatives gesproken. Neil Cavuto van Fox News maakt zich opeens heel veel zorgen om peilingen en de invloed die ze hebben. Wie het goed doet in de peilingen krijgt veel sponsors en fondsen en maakt een veel betere kans. Die peilingen, die zetten mensen maar op het verkeerde been. Eigenlijk wil hij liever dat er helemaal geen peilingen gehouden worden. Waarom niet? Nou, omdat Joe Lieberman ontzettend veel aandacht krijgt en heel goed in de peilingen ligt als onafhankelijke kandidaat voor de senaat. En dat gaat ten koste van de Republikeinse kandidaat… Toevallig….

  http://www.foxnews.com/story/0,2933,209877,00.html

 4. 13

  Ik zou echt niet wat kunnen hebben met een CU of SGP meisje. Een NL, PvdV en LPF zou ook zeker mis gaan. Om eerlijk te gaan, als ze politiek actief was, gaf ik het weinig kans als het PvdA of nog rechtser was.

 5. 14

  Hello,

  I am the webmaster of the site sailerfraud.blogspot.com . I am American and I only speak English. Sorry I don’t speak Dutch.

  I noticed alot of traffic has been coming from this site, and I want to thank you for publicizing it. However, I don’t know what anyone is saying here, so I anyone wishes to repeat in English, please post here ot email me:
  [email protected]

 6. 16

  @Sikbock:
  Mijn vriendin stemt SP, overigens.

  Vrouwen zijn overigens vaker links dan mannen, dus zo vreemd is het niet dat je veel links-rechts koppels hebt. Zelfs als je de zwakkere positie van de socialistiese man op de relatiemarkt verdisconteert. ;-)

 7. 19

  @Bismarck #13: Dus in de liefde is het wat jou betreft dus eigenlijk: ”Eigen volk eerst”

  Grappig altijd hoe intollerant Extreem Links vaak wordt als het dicht bij huis komt. Een beetje in de trend van: “iemand verbieden om met dreads en kistjes naar zijn werk te komen? belachelijk”. Maar tegelijkertijd Femke Halsema afzeiken omdat ze zulke “bekakte kleren draagt”.

 8. 20

  @Jan:
  De uiteinden van een cirkel ontmoeten elkaar. Hitler (Godwin!) had het er al in de jaren dertig over hoe makkelijk het was nazi’s de recruteren uit communistische kringen.

 9. 21

  @JSK: het doet denken aan de double-think uit Orwell’s Big Brother. Onderdrukken uit naam van vrijheid. Het Ministry of Truth voor de geschiedsvervalsing, het Ministry of Peace voor de oorlogsvoering en het Ministry of Love voor de marteling van politieke gevangenen.

  De partij van Big Brother was ook uit het communisme voortgekomen, maar onderdrukte uit naam van gelijkheid het gros van de bevolking.