1. 8

  Hoe bepaal je of mensen wel hun eigen mening geven? Door te kijken of ze al eerder zich op een dergelijke manier hebben geuit. En mocht dat niet zo zijn, hoe ze die nieuwe of veranderde mening dan verklaren. En mocht dat een verklaring zijn die iedereen in de groep heeft, hoe ze aantoonbaar tot die mening zijn gekomen (dóórvragen). Zoals op het eind van Working Girl, waar Katharine Parker tenslotte het antwoord schuldig moest blijven en dus op staande voet ontslagen werd, met een trap tegen haar ‘bony ass’. Dus hoe wijst de staande praktijk dat uit? Niet zo makkelijk!

  http://www.imdb.com/title/tt0096463/

 2. 9

  Ik heb wel een geenstijl pet en hemd van den beginne..niet dat ik dat meer draag, was een ramp (klapjes van kaalkopjes op weg naar de suup) en nu wil ik het niet meer.

  Dat gezeur over geenstijl begint me enigszins te ergeren. Ieder z’n ding.

  Krijg ik ook een kleurtje?…roze dan wellicht ;)

 3. 12

  @bianconero> ach t is weer eens wat anders dan een overheid die PFortuyn, wegens een “fout in de telling was het toch” de titel Grootste Nederlander ooit afneemt. (niet dat ik vind dat Fortuyn dat was, maar toch)
  Verder weet de VARA precies hoe het zou gaan, ze hadden makkelijk GS kunnen omzeilen, door iets telefonisch te doen of gewoon een marktonderzoeksbureau in te schakelen.
  VARA weet ook … GS is traffic.