1. 6

  Wat ik raar vind is dat ze doet voorkomen (en het in de pers gepresenteerd wordt) alsof dit heel bijzonder is voor een politieke partij. Maar volgens mij doen heel veel partijen het zo, met een cv-selectie en een selectiecommissie etc, Misschien de assessment niet, maar dat is ook een vrij dure grap, dus ik denk dat ze daar nog wel van terugkomt.

  Bij de PvdA waren toch recentelijk geluiden te horen dat ze juist van dit soort dingen wilden terugkomen; het werven van kandidaten via personeelsadvertenties etc, want dat trok teveel carrieretijgers aan.

  Ik vind het gewoon vreemd te constateren dat alles wat Verdonk doet wordt gezien als “anders” en “een nieuwe vorm van politiek” oid, terwijl uiteindelijk alleen haar wiki echt nieuw was. En er waren goede redenen waarom anderen dat nog niet gedaan hadden…

  Laatste opmerking: “”Mensen die hun vrouw slaan komen niet op de lijst.” Goh, ik wist niet dat men “in het bedrijfsleven” onfeilbare methoden had ontwikkeld om die eruit te filteren…. Overigens wordt de helft van het huiselijk geweld veroorzaakt door vrouwen die hun man slaan.

 2. 7

  @5: :-)

  @6: “Ik vind het gewoon vreemd te constateren dat alles wat Verdonk doet wordt gezien als “anders” en “een nieuwe vorm van politiek” oid”

  Spin spin spin, en we stinken er allemaal in.