1. 1

  omg… als het een film was geweest dan had ik gezegd dat t er wel erg dicht op lag.. mn mond viel letterlijk open toen die pickup met ‘the boys’ aan kwam rijden..! ..wel mooie televisie.. dat dan weer wel..

 2. 2

  Jammer dat het eind er niet op staat. De mannen moesten de auto’s aan het eind verkopen, en besloten er één weg te geven aan een liefdadigheidsinstelling. Jeremy had gezegd dat de auto uit ’92 was, maar bleek ’89 te zijn. Vervolgens wilde de charity de BBC aanklagen…… hoe Amerikaans….
  Nooit gehoord van een gegeven paard blijkbaar…

 3. 4

  Ik heb nooit echt begrepen waarom de noordelijken er een oorlog voor over hadden om te zorgen dat de zuidelijken zich niet onafhankelijk zouden verklaren. Kunnen ze daar niet alsnog op terugkomen?

 4. 6

  Echt geweldige televisie. Had niet verwacht dat er zo sterk op gereageerd zou worden, en zijzelf blijkbaar ook niet. Ik heb me wel weer blauw gelachen om die lui.

 5. 8

  This video is no longer available due to a copyright claim by British Broadcasting Corporation

  Bloody fascists! (Ja ik heb wat copyrights geschonden met Shareaza en nu een paar afleveringen van the young ones in huis).

 6. 10

  Jah, voor mij was hij ook niet meer available, en toen maar eens gezocht op “top gear rednecks” en het was meteen raak. YouTube verwijdert wel, maar ze komen net zo hard weer terug.