1. 1

  Mag ik even de tekst hier citeren, inclusief spelfouten?


  Nieuws
  Blanke Politiebaas Taboe

  Minister Ter Horst gaat ondanks crisis gewoon door met de afbraak van ons land!

  Waar praten we hier in hemelsnaam over? De Minister weigert haar goedkeuring aan de benoeming van een politiechef omdat het alweer een blanke is. Zijn ze daar in Den Haag nu helemaal gek geworden? De blanke huidskleur van Nederlanders is kennelijk al een diskwalificatie voor deze minister. Veel gekker kan het niet worden in ons land.

  In plaats van zeuren over 50 % allochtonen en vrouwen in de top van de politie moet dit kabinet eindelijk eens zijn mond opendoen over de crisis, over werkeloosheid die de mensen bedreigt en de onveiligheid op straat. Dáár zitten de burgers op te wachten! Niet op de leuterpraat van links waarmee ons land de afgelopen dertig jaar al naar de knoppen is gejaagd.
  Ook gooit deze Minister allochtonen en vrouwen op één hoop, maar het feit dat 50 % van onze inwoners vrouw is wordt gemakshalve even weggelaten.

  Hulpverleners, brandweer en politie kunnen kun werk niet meer doen zonder aangevallen te worden, ons land verloederd in hoog tempo en daar moet iets aan gedaan worden. Dat is een politietaak en die kan alleen met daadkrachtige mensen worden uitgevoerd. Dus voor vacatures bij de politie geldt maar één regel en één criterium: De juiste man/vrouw op de juiste plaats en dan puin ruimen. Meer niet! Het is geen wonder dat de burgers geen enkel vertrouwen meer hebben in de politiek. Het is een grof schandaal en deze minister kan beter haar biezen pakken. Haar standpunt is een combinatie van onkunde en discriminatie!”

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA
  *hijg*
  HAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA

 2. 2

  @1: inclusief spelfouten

  Ik kom er 1 tegen, ’t zouden er meer kunnen zijn.
  Verschrikkelijk mens Verdonk heeft wel een punt wat betreft het verschrikkelijk mens Ter Horst die vol zit met belachelijke, zielige en achterhaalde ideeën over emancipatie e.d.

 3. 3

  Ter Horst heeft gewoon gelijk. Ze heeft een afspraak gemaakt dat binnen vier jaar op 25% de belangrijke posten bij de politie vrouwen zitten. Sindsdien zijn er 20 benoemingen geweest, waarvan 3 vrouwen. Oftewel: de politie houdt zich niet aan de afspraken.

 4. 4

  @3: Ze heeft een afspraak gemaakt …
  Het probleem is precies dit soort discriminatoire en racistische afspraken en het niet serieus nemen van vrouwen en allochtonen.

 5. 5

  @4: Dat ligt er maar net aan. Als het kleine aantal vrouwen in de politietop een gevolg is van discriminatie, dan dwingt Ter Horst juist tot niet meer discrimineren. En er zou best wel eens heel erg een old boys cultuurtje kunnen hangen in de politietop dat leidt tot onbewuste discriminatie.