The Tiny Victims of Desert Storm

mismaakt kindjeHier nog wat schaamteloze anti-amerikaanse propaganda voor het slapen gaan; een verslagje over mismaakte kindertjes als gevolg van het Golf Oorlog syndroom. De mismaakte kindertjes zijn dus Amerikaans. Ik zelf heb er geen verstand van; ik plaats deze link alleen maar om mijn anti-amerikaanse agenda te dienen. Succes met recht praten wat krom is.

de beloofde link (met foto’s)

 1. 1

  @ DP: Als je er geen verstand hebt kun je er beter geen simpel oordeel over uitspreken.. gewoon een praktische tip hoor, geen moraliserende..

  Ik heb er overigens ook geen verstand van.. bovendien heb ik geen zin om me hier in te verdiepen. Er is er al genoeg ellende op deze wereld.. ik steek mijn kop dus vrolijk in het zand..

  Maar wacht! Ik bedenk nu wat..

  Waarschijnlijk wordt je uit idealisme gedwongen tot deze post!!.. Ik vertrouw er dan maar op dat Jan je een schouderklopje zal geven..

 2. 2

  Tsja, altijd makkelijk om je gelijk (welk precies ?) te halen met mismaakte kinderen (wie kent Ali Ismail Abbas nog ?).

  Het enige wat dit artikel zegt is dat kinderen van Amerikaanse soldaten ziek (zijn ge)worden door de Golfoorlog. Dus het punt is: De Amerikanen zijn fout in deze oorlog want hun eigen kinderen worden er ziek van ????
  Dat lijkt me meer wat voor de anti-oorlogs agenda dan voor de anti-amerikaanse agenda (die staat toch al vol).

  Wordt DP de Gretha Duisenberg van de anti-amerikaanse agenda ?

 3. 4

  Is dit het effect van die met uranium verbeterde munitie? Of van zaad dat niet tegen woestijnzand kon?
  (misschien een leuke fotofuck: Lindee England in de foto met dat kind shoppen?)

 4. 7

  @J(MR)
  Ik heb het hele artikel niet gelezen, maar ik gok dat het zegt dat niet de amerikanen fout waren, maar dat de regering ten onrechte nog steeds beweert dat kogels met verarmd uranium veilig zijn.

 5. 9

  Als de mensen het nou even lezen worden als schuldigen voornamelijk de vaccins en antidotes tegen biologische en chemische wapens genoemd, niet zozeer het verarmde uranium in de munitie.

 6. 11

  Is anti-oorlogspropaganda niet automatisch ook anti-amerika propaganda? Of heeft amerika ook al een dag vrede gekend in de afgelopen halve eeuw?

 7. 12

  Volgens mij probeert DP hier te beweren dat Saddam Hussein wel degelijk WMDs in huis had, en dat de soldaten die destijds met VN mandaat Kuweit bevrijdde met steun van een brede internationale coalitie destijds gewoon door hadden moeten drukken naar Bagdad ipv het mandaat van de VN te respecteren, dat had ons 10 jaar en honderd duizend dode kindertjes, Kurden en Shiieten gescheeld. Toch? Misschien moet DP mij maar corrigeren, maar dit is een post VOOR de omverwerping van chemical Ali en zijn incesteueuze regime dat de VN tartte de afgelopen 10 jaar. DP is niet zo simpel en rechtlijning als de meeste reaguurders op het eerste oog denken.