1. 2

  PF kan dan wel dalen op de ene lijst maar dat weerhoud bezoekers/posters aldaar er niet van veelvuldig te linken alhier de laatste tijd. 45..47..end counting.

 2. 12

  Laten we het rusten..ik doorga een iets van nieuws (ondanks mijn leeftijd die dan elders hier wordt verbonden met een groep dode levenden)..vandaar..vergeef me mescaline.

 3. 14

  Volledig terzijde..op mijn bergtoppengedoe in Der Schweiz heb ik, bij uitzondering, slechts een boek meegnomen..van HansR..hulde..wellicht dat jij dat ook aangenaam verpozen vindt.

 4. 15

  dank je wel..emoties hé..adrenaline. Ik sla er niet op los vanwege dat ik moet zeggen dat mijn handen offensieve wapens zijn (3 maal) maar daar valt m’n keyboard niet onder blijkt :)

 5. 16

  Nou, daar heb je al een derde zoekweg, van HansR genoemd. Die heeft dan weer godsdienst als rode lap. Jij hebt dat met hokjes. Je kunt er ook creatief van worden. Ik heb het met de leugen of de essentie van iets, zo in het algemeen.

 6. 18

  @Larie
  Kijk, dank voor het compliment andermaal…
  *bloost een beetje*

  En @mesclaine is niet alles een beetje een leugen, een essentie? Een hokje en een religie. Jawel, je hebt een punt, ieder zijn rode lap. Maar die wordt uiteindelijk alleen gebruikt om een punt te maken. Als de rode lap de heilige graal op zich wordt is er iets mis.

 7. 24

  Essentie en dus ontologie zijn voor mij niet passé. Driving link force = ouderschap, opvoeding, vriendschap, leerschool. Analecta = illusie, leugen, andere werking, hyperbool, ouwe wijvenpraat, aanvaarde opinies.

 8. 26

  Ik was overigens aangenaam verrast toen Carlos PF voorstelde in het linkrijtje. Smaak hebben en ballen tonen. A++ @Carlos. Blij dat eens even kwijt te kunnen ander ans.

  *trapt smerige rotpijp stuk en schopt hem de keuken in*

  Anna, BORREL!

 9. 31

  Misschien horen mijn 16, 24 en 26 wel evenzeer onder ‘the wrong answer’ van Crachàt. Als voorbeelden van ‘the wrong question’ misschien wel.