1. 3

  ik kan die mensen aanraden eens in het gedachtengoed van een landgenoot genaamd de Puydt (deksels, die naam klinkt frans he?) te gaan rondneuzen:

  zie ook de wiki pagina: http://en.wikipedia.org/wiki/Panarchism “The word panarchy was invented and the concept proposed by a Belgian political scientist, Paul Émile de Puydt in 1860.”

  http://www.butterbach.net/mainfare/decidophobia.htm Zube answers Kirkpatrick Sale’s views regarding secession (panarchy, exterritorial decentralization, etcetera).

  Zube wordt 2 keer genoemd in wikipedia; de andere keer op de Henry Meulen pagina; Engels bankier en correspondent van zijn inspiratitor Ulrich von Beckerath (allerwarmst aanbevolen).

 2. 5

  ik vind het wel een indrukwekkende ‘zaait’ alles bij elkaar (vergeet de ‘next’ onderaan niet serieel te plegen); al die logootjes doen me denken aan hoe Beckerath de middeleeuwen in holland voorstelde: kennis van en handel in 1000 soorten geld!!!! Dat is al heel wat dichter bij een gedistribueerd aan-, ver- en indeling dan menig door de hollebolle macht aangetast en compleet misgedacht centralisme.