1. 2

  Dit is een test. Enerzijds om te zien wat de impact is op de snelheid van de site. Anderzijds om te zien of dit beter gewaardeerd wordt dan het plaatsen van een link in de waan die naar een nieuwe site springt.

  Roept u maar.

  Uiteraard is reageren op de “inhoud” van het gesprek natuurlijk ook mogelijk.

 2. 3

  GAAAP….
  Bush JR is aan zijn tweede termijn bezig.
  Kan niet herkozen worden…
  Nog 2 jaar en hij is foetsie.

  Laten we hopen dat de amerikaanse kiezer bij de volgende presidentsverkiezingen met het hoofd “stempt” in niet met de onderbuik zoals de laatste keer.

 3. 4

  op zich is dit handig zo;

  mogelijk dat er op de link extra info staat, dan wel toevoegen.

  Inhoudelijk: na verloop van tijd raken mensen uitgekeken op alles (behalve sex), ook op oorlog.

 4. 7

  De snelheid van de website laat hier nog niets te wensen over. Persoonlijk vind ik het echter wel wat zonde van de lay-out van jullie website, aangezien het nu meer de lay-out heeft van een link-dump-blog.

  Ik sluit me dan ook aan bij TRS dat een link “extra info” onder de tekst kan verwijzen naar de comments-pagina waarbij dán pas het frame voor het filmpje wordt geladen.

  Verder een prima toevoeging op de website denk ik.

 5. 8

  Wat een onzin; een vrije IRAK zegt hij! Het is al meer dan 3 jaar dat Amerika in Irak zit gelegerd. En er zijn mishien wel duizende mensen meer om het leven gekomen. Dan in het gehele regeeringsperiode van Saddam Hoessein.

  http://www.volksblog.nl/?p=711

  En het hele wereld blijft er naar toekijken. Als ik dagelijks nieuws over Irak volg. Dan zie ik altijd bijvoorbeeld voor de namen van tientallen dode mensen staan die zijn omgekomen. Terrorist, sjiet, of wat dan ook. Dan zeg ik elke keer, o ja hoe moeten wij dat weten! Omdat een of andere nieuwsuitgever die uit Irak het hele wereld rondvertelt moeten wij dat geloven. Hoe het Amerikaanse leger met gevangenen in gevangenissen omgaat is volgens de hele wereld bekend. En deze mensen moeten echt niet komen met woorden als vrijheid.

 6. 9

  Steeph, kleine tip: plaats de video na een ‘more tag’, dan heb je helemaal gaan last van een langzamere site.

  Maar even inhoudelijk op de video reageren; hij zegt dat het goed gaat met de economie. Tuurlijk, de wapenindustrie is blijk, ware het niet dat het begrotingstekort de pan uit rijst en hij zich er toch niet over hoeft te bekommeren aangezien hij straks toch weg is.

 7. 11

  @Ouwe: Dat heb ik nu maar even gedaan. Maar dan staat het op de voorpagina wel wat kaal.
  We spelen nog even wat door.

  @mescaline: Vreemd. Geen flauw idee waar dat door komt. Wat is FP8 trouwens?

 8. 16

  Tja, korte gewonnen oorlogen zijn goed voor de opiniepeilingen (alsmede het aankondigen ervan). Lange uitputtende oorlogen niet. Daarnaast hangt het natuurlijk af van hoe populair een oorlog is. Oorlogshitsen tegen Duitsland of Turkije zou Balkende goed doen op dit moment, maar tegen Thailand (mooie vakantiebestemming) dan weer niet.

 9. 17

  Wie de hele oorlogsmanipulatie rond Irak mooi gesynthetiseerd wil zien in een meeslepende documentaire kijkt vanavond 21/5/06 om 23.10 Belgische televisie (Canvas) naar ‘Weapons of Mass Deception’ over de rol van de media in de Irak-verslaggeving.
  Meer dan de moeite.

 10. 18

  Blijkt maar weer dat Bush graag boeken als die van Samuel Huntington én Pape leest. Ik geef hem ook wel deels gelijk dat de reden van zijn positie in de peiling deels te wijten valt aan Irak. wat een inzicht heeft die man.

  Het is de strategie van elke terroristische organisatie om het draagvlak bij de democratische tegenstander te ondermijnen. Dat is niets nieuws natuurlijk, een kopie van de eigen Amerikaanse vrijheidsstrijd.

  Bush weet dan stiekem ook dat hij voorlopig ook niet zal winnen in Irak, zie Algerije. Zelfs als je enigsinds succesvol bent in het ondermijnen van het verzet betekent het niet dat je de strijd thuis wint.

  Kortom Bush geniet maar van je resterende twee jaar, het is verloren. Tenzij..Iran mogelijk een idee?

  Zucht.