1. 2

  Mooi. En nu maar hopen dat de mainstream der niet-moslims solidair is en deze aangereikte hand aanvaardt. Kan me voorstellen dat zo’n tegengeluid steun nodig heeft van buiten de moslimgemeenschap om duurzaam te zijn.

 2. 7

  Ach, als ze eens in de drie jaar een zootje BN’ers bij elkaar trommelen voor een goed doel is het toch ook niet veel beter dan dit? :)

 3. 8

  @S’z: Hopelijk pikken de media dit op

  ‘Wij blijven hier!’ heeft het gewoon uit de Volkskrant, hoor, en het nummer schijnt populair te zijn op Aziatische radio- en tv-zenders. De oude media lopen dus niet altijd achter. De link naar de Volkskrant op WBH heet “lees meer”, nogal verwarrend, het viel me op omdat ik het ook had geblogd.

  @eMphase: Inderdaad, ik noem het een Pakistaans We Are the World tegen terrorisme, een prima meezinger.

 4. 9

  OP wijblijvenhier suggereerde ik al dat we meertalige versies moeten hebben, nederlands zie ik zo voor me, engels ook geen probleem. Singletje voor het goede doel, fondsje volstorten voor voorlichting en slachtofferhulp.. prachtig toch?