1. 7

  @5: Dat kun je veilig stellen, maar sommige mensen gun je -of hoop je op- een eeuwtje meer of zo en het voelt gewoon kut als zo iemand uit je wereld lijkt te verdwijnen.

 2. 9

  Dat gevoel mag je best gewoon onderkennen. Kijk er naar, snuffel er aan, maar laat het je niet afhouden om jouw ding te doen. Zoals hij dat (nog steeds) doet.

 3. 10

  Hoi.

  *teken van leven, beetje te druk laatste tijd*

  O ja, dié Hawking…zwarte gaten Hawking, singulariteiten in kosmologie Hawking, interessant altijd toch. Hij had ook ooit een gastrolletje in Star Trek wist u dat? Waar zo nog wel eens wat dingetjes (kunnen) uitrollen die ooit bewaarheid worden. Ja nee afwegende: hoed diep af, naam gemaakt ondanks die ziekte. Zit daar maar gekluisterd moeilijk te doen over zwarte gaten en andere onbegrijpelijke kronkels te verkennen en doorgronden afhankelijk van een spraakcomputer. Ik geef het je te doen. Terwijl het kwijl en ander fraais uit alle hoeken en gaten gulpt en een moot van een zuster met enorme loshangende Joopen met een slabbetje je bakkes enzo komt afvegen? Bedoel, dan moet je grinta hebben, voorwaar geen koekebakker.

  De menselijke geest is (het) uniek(s) nietwaar.

 4. 12

  éélà YP is back !

  -;-)-

  “I have noticed even people who claim everything is predestined, and that we can do nothing to change it, look before they cross the road.”

 5. 14

  Hij speelde een kaartspelletje (ik ben een trekkie) ..ik genoot ervan en meneer Hawking ook @YP. Welcome back.

  Zijn idee van een eendimensionale plak uit een twee dimensionaal in 11 dimensies trillend membraan zal later blijken dat hij einstein 2 was..ofzo.

 6. 15

  Ik ga toch eens wat meer lezen van die man S’z en op YT nog eens kijken naar wat filmpjes.
  Van dat trillende membraan wil ik even afwezen larie maar dat ie in de toekomst nog eens genoemd wordt ehm…nou ja, ik bedoel, hij staat voor eeuwig in wiki, dus die heeft ie sowieso al binnen…
  Maar een Trekkie? Larie een trekkie? Je hebt hopelijk dan toch niet “van die oren” erbij hè?

  Want van zuiver rationeel denken ga je achteruit lopen hoor.