1. 6

  *aansluit bij seven*

  Waarom geeft sargasso (a la Castricum) niet een digitale camera mee aan b.v. een student(e) journalistiek. Posten (of via afspraak) voor het Binnenhof of ministerie en dergelijke. Groen piepschuim hoesje over de microfoon. Geef je ze 5 zorgvuldig geformuleerde vraagjes mee, die misschien anders nooit (door oude media) gesteld worden…

  De Groene Snaak TV.

 2. 12

  @ Steeph:

  Als je toch al gewend bent geraakt aan audio, Waarom niet gewoon een wekelijkse Sargasso podcast op privacy hier wegzetten. Dan kan BNR, Antwerpen en anderen hem syndiceren.
  Als gast ben je toch erg afhankelijk van de presentator van die dag.

  Over die Peptalk: Barend moet nog even wennen, en hij heeft een lichte Israel-allergie inderdaad. Dat terwijl het juist op dit dossier relevant is. Veel van die Echelon-technieken komen uit die hoek.

 3. 14

  @Steeph; Dat is inherent aan het concept. Wat mij opvalt is dat de nieuwe media de oude media vaak op meewarige toon als een achterhaalde stervende industrie afschildert maar ondertussen wel erg verzot is op erkenning uit juist die hoek. Dat is niet exclusief sargassobloggers, dat kom je overal tegen, ik vermoed een calimerocomplex.