1. 3

  Shit…Pritt Marck Buruma het kleefstiffie van onfatsoenlijk rechts. Lekker belangrijk Marck: de verpakking! Oh ja jij was ook zo’n Hans Spekman verketteraar omdat ie geen strop om wilde. Wolven verschijnen altijd in gelikte schaapskleren. Wordt tijd dat er shoarma van wordt gemaakt.

  Weg met de witteboordencriminelen!

 2. 4

  Waarom hebben de stijlloze rozen geen item over die SS-er die de TeleTroepToeTerT op het eind van WO-II leidde? Of over die geïnfiltreerde BVD-er als nota bene adjunct hoofdredacteur van de TeleTroepToeTerT?

  Waarom roept hockeyhoofd Ruktor de die wous van een Paradijsvogel niet ter verantwoording? Of al die ex-voorzitters van DSB, of misschien nep-controleur Hans Hoogervorst?

  Aanbeveler http://extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/show/id/4340/Dominee_Gremdaat_over_Scheringa

 3. 7

  Pardon 5; ik ben gewoon mezelf en laat me in geen enkel hokje proppen. Noch met iemand vergelijken. Al word het er voor jou nog zo overzichtelijk van.

  @6; dankje

 4. 8

  @ 5

  Wel lachen dat ik op deze websie als rechts wordt weggezet door te pas en te onpas te wijzen op de ideologie van het Kwaad (=islam). Jullie zijn rechts, met dickie voorop. Ik ben linkser dan jullie bij elkaar opgeteld. Maar het dringt helaas niet door…

 5. 9

  @8; Op zijn van Gaals: jullie ZIJN….damit BASTA!
  Heet jij Petertje Scheringa, Petertje Verdonk of Petertje Wilders; allemaal van die verdraaiende conservatieve leugenaars.

  Oh je bent er nog aalglad bij ook: Petertje Zalm; nee het leven wordt niet duurder met de komst van de euro!

 6. 10

  Die sneue Marck Buruma komt niet meer terug omdat ie zich op de Viva-online heeft gestort. Hahaha hij heeft een meisje gevonden die hoer is geworden, het een week heeft gedaan wat uitstekend beviel. Ze is 40 maar ziet er als 30 uit. Zucht.