SP: Roemer: ‘Keuze voor PaarsPlus is keuze voor rechts’

SP: Roemer: ‘Keuze voor PaarsPlus is keuze voor rechts’

?De PvdA is blijkbaar nog niet zover dat zij hun verkiezingsprogramma ook daadwerkelijk wil uitvoeren.? Dat zei SP-leider Emile Roemer vandaag op de partijraad van de SP in Amersfoort. Roemer verwondert zich over de keuze van GroenLinks en PvdA voor PaarsPlus. ?Het lijkt erop dat binnen twee weken is gebeurd waar ik voor de verkiezingen al voor heb gewaarschuwd. Met een stem op de PvdA krijg je de WD er gratis bij.?

  1. 1

    Emile Roemer is een begenadigd spreker die precies weet hoe alles in elkaar steekt. Zijn voorstel is de enige logisch: CDA met drie linkse partijen. En dat wordt tegengehoude door rechtse krachten in de PvdA en GL. Allemaal vrienden van het kapitatlisme, niet meer links, niet meer sociaal, en straks geëlimineerd door de immense grote overwinning van de SP.

  2. 2

    Als die vermaledijde rechtse krachten binnen PvdA en GL er toch niet waren, nou dan hadden we allang met een links kabinet op het bordes gestaan hoor! Maar gelukkig gaat de SP bij de vólgende verkiezingen minstens 65 zetels halen en zeggen we het kapitalisme voorgoed vaarwel. Nog even geduld? Rutte doet het nu al in zijn broek!

  3. 3

    Ah de SP in oude vertrouwede positie. De elite laat haar links liggen. Jammer van de bizarre ideen van de SP sympathieke mensen met echte passie voor politiek