SP: Bashir wil onmiddellijk einde aan belastingontwijking ING

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

SP: Bashir wil onmiddellijk einde aan belastingontwijking ING

SP-Kamerlid Farshad Bashir wil dat demissionair minister van Financiën de Jager een einde maakt aan de jarenlange omzeiling van BTW-afdrachten door de ING bank. Via Zwitserland omzeilde de bank de Nederlandse BTW. Bashir: ?Het kabinet moet zulke constructies om belastingen te ontlopen resoluut bestrijden. Het is onvoorstelbaar dat ING een beroep doet op de overheid om overeind te blijven om daarna diezelfde overheid om de tuin te leiden.?

0

Reacties (3)

#1 Jonas

Nationalistisch. Ze hebben alles al weer terug naar NL gebracht, mede vanwege de staatsteun. Moet je eens kijken hoeveel bedrijven een postadres in Nederland hebben ook vanwege financiële voordeeltjes. Farshad, je slaat de spijker volledig krom. Kom aub met constructieve kritiek, laat zien waar je goed in bent, zo kennen we je niet!

  • Volgende discussie
#2 justgoodnews.nl

Jonas, het is ook de bedoeling om de mazen in de wet wat dat betreft aan te passen. Dan doet geen enkel bedrijf het meer. Dat is toch goed?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Jonas

@2. Helaas kan ik dat niet opmaken uit het artikel. En dan blijf je dus nationalistisch, dan blijf je dus met je eigen fiscale dingetjes belastinggeld stelen van andere landen en dan blijft het niets anders dan populistisch taalgebruik wat alleen maar kromme spijkers slaat.

  • Vorige discussie