1. 1

  OK, het water bevriest weer. mooi mooi

  Betekent dit dat de zeespiegel dan toch niet gaat stijgen en ik dus m’n woonboot weer kan verkopen?
  (tweede deel van de vraag is aan mij, maar voor het eerste gedeelte had ik toch graag deskundig advies ontvangen. Merci d’avance)

 2. 4

  Even los van de discussie mens-oorzaak-opwarming-aarde, vind ik het goed, dat we (de mensheid) nu o.i.v. Gore zoeken naar alternatieven voor olie en gas. Zo worden landen minder afhankelijk van elkaar. Wat weer een reden minder is voor mogelijke conflicten tussen landen – en ook belangrijk: lagere benzineprijzen.

  Laatst was ik op een congres voor alternatieve en nieuwe vormen van energie. Ik zag behoorlijk wat prachtige, ingenieuze en veelbelovende initiatieven.

 3. 5

  “Zo worden landen minder afhankelijk van elkaar. Wat weer een reden minder is voor mogelijke conflicten tussen landen”

  HUH?!

  Ben je het met me eens dat de EU de afhankelijkheid van de landen binnen de EU van elkaar groter maakt?