1. 4

  ‘Shell zwicht voor Poetin’?

  Wie niet.

  Uiteindelijk. De Russische invloed in Europa breidt zich in ieder geval als een olievlek uit. Zo heeft Gazprom heeft zich aan FC Schalke 04 verbonden voor 125 mln euro om naamsbekendheid te krijgen voor de in januari vrij te geven Duitse energiemarkt.Slikken dus?,…dat b.v. FSB her-en-der op ongekende wijze afrekent met gevluchte oligarchen uit het Jeltsin- tijdperk.. of soms wat ál te snel rigoureus gaskranen dichtdraaien.. of ambassadeurs in Moskou narren enz.? Anders verkopen Yukos en Gazprom hun olie en gas gewoon aan China of de VS hoor. Laurens Jan Brinkhorst heeft er in ieder geval best wel oren naar om gigant Gazprom een aandeel te geven in de Gasunie.

  O. Enne die ”Nashi”. Even misverstandje de wereld uit. Heeft niks te maken met Hitlerjugend! Helpen ouwe vrouwtjes oversteken en zorgen ervoor dat de jeugd zich niet te buiten gaat aan drank & drugs en gekke muziek,..die dingen. Dat men niet denkt dat Putin 65.000 ranke knapen tussen 16 – 20 jaar aan het klaarstomen is voor het grote werk. Zo taai als leer met spieren zo hard als Krupp- stahl. Die vlieger gaat niet op.

  Neenee,..er is voorshands geen énkele reden om thans ongerust te zijn,…dus….

  Van een fansite van Schalke ’04:

  [img]http://i58.photobucket.com/albums/g270/Y_Podorkin/derby3au2_haha.gif[/img]

  Hoe-dan-ook: We Gaan Aan Het Gas!

  Hahahahaha..…

 2. 6

  Putin drinkt volgens mij niet dacht ik Mescaline. En gelukkig maar. In combinatie met dat gekke gevoel voor humor zouden de rapen misschien helemáál gaar zijn. Maar we weten het niet hè, ..staat een wereldbol op m’n bureau, weliswaar een uit plm. 1977, valt het ineens op hoe nietig Europa bij Rusland afsteekt eigenlijk,…en blijft allemaal gissen welk een snode plannen wel of niet door Putin ontvouwd worden inderdaad ja,….dat is waar….

 3. 7

  @YP Rusland is niet zoveel bedreigender/beter dan dat andere ‘grote’ land – weliswaar overzee – dat indertijd nogal wat legerbases en wapenarsenaal in Europa heeft gestald. Is dat allemaal al weg dan ? En waarom heten de padvinders ‘scouts’ ?
  Invloedssferen ?

 4. 8

  ”Niet zoveel beter” is waar voor zover je e.e.a. kan definiëren. Bedreigender weet ik zo net nog niet Hester. In ieder geval lopen er hier géén Amerikanen polonium te morsen. Of worden ambassadeurs door een jeugdbeweging weggepest. Overigens zijn alhier legio posts voorbijgekomen waar de vingers op zere plekken in VS gelegd werden,..deed daar dan kwistig aan mee…

  *grappig wel dat een nieuwkomer meteen mijn initialen gebruikt*