SF politie iets te frivool – 20 agenten non-actief

video still police Agenten van de San Francisco Police Department wilden een leuke afscheidsvideo maken voor een van de chiefs.
Het liep wat uit de hand. Scene’s waarin mannelijke politie agenten verkleed als vrouwen kwijlen boven plaatjes van de chief en het overrijden van een dakloze leverden toch niet de waardering op die ze verwacht hadden.
20 agenten werden voor hun deelname op non-actief gezet als dank.
Het opperhoofd zei over de video’s:
“…offensive, sexist, homofobic and racist….”

Directe link naar de lijst met video’s (Zoek op SFPD)

  1. 1

    Vroeger, het eerste wat de Amerikaanse Santa Claus wegsmeet waren die plagende sinterklaasgedichten.

    Nu de façade van free speech, maar zowat alle different feelings (let op) zijn bij wet verboden, dus ook grapjes die dat uitbeelden.

  2. 7

    Tot ergens in het recente kon je er zeggen, schrijven, doen wat je wou, dat was je persoonlijke mening. Rednecks alom. In politicis sinds McCartney soms niet verstandig qua carriere, maar de wet bemoeide zich er niet mee.

    Sinds de invoering van de politieke correcte uitingen over minderheden en het rookverbod zie je steeds meer afglijden naar de de wettische staat. De terreur van de netheid, eerst alleen een sociaal mechanisme, nu steeds meer bij wet vastgelegd. De terreur van de schadeclaims. De terreur door adolescenten die roepen dat ze onzedelijk betast zijn. Klokkenluiders die dure processen moeten voeren wegens berokkende imagoschade.