Romantisch flyeren voor de goede zaak

Serie:

In de derde aflevering van Ideale Liefde komt halfslachtig PvdA-lid Sem bij het zieltjeswinnen toevallig aan de deur van Babette.

Reacties (8)

#1 Bismarck

Sem kan beter wat met die Maya beginnen. Leuke meid en tenminste niet zo’n negatief typje waar je het vooral nergens mee over mag hebben.

#2 HansR

Alles eerdere afleveringen gemist maar voor zover ik het begrijp is Sem een watje.

#3 HansR

alles -s (reactie editor doet ’t niet)

#4 Kalief

@3 “Alle eerdere afleveringen gemit maar voor zover ik het begrijp i Em een watje.”

Orry hoor, HanR, maar alle – maakt het er niet leebaarder op.

#5 HansR

@4 :)

#6 Jules Vismale

Als het om romantisch flyeren gaat zal ik daar wel nooit succes in boeken daar ik geen vrouwenjager ben, nogal preuts ben ingesteld, twee keer (kort in mijn jeugd) verliefd ben geweest en erachter kwam dat romantiek bij veel personen meestal als een sprookje begint maar vaak ook in een nachtmerrie eindigd! Tot vrouwen voel ik mij gelukkig meer aangetrokken en ik zal dus nooit op een man verliefd worden.
Nou had ik in 2013 bij puur toeval een Engelse of Amerikaanse site gevonden die deviantArt heet en waar allerlei (komische) tekeningen worden gemaakt over vrouwelijke stripfiguren. Veel van die tekeningen zijn vaak om je dood om te lachen wat degenen die erop reageren meestal goed aangeven.
Zo trof ik een plaatje aan over Belle (van ‘Belle en het Beest’ uit 1991 van Disney) waarin zij op een andere “romantische” manier aan haar voordeur was geflyeerd door haar “aanbidder”, de narchistische jager Gaston. In de tekenfilm had Belle eerst de stalkende en opdringerige ijdeltuit bij een opgedrongen huwelijksaanzoek in de modder gegooid en hem daarmee zwaar vernederd! Op het desbetreffende plaatje daarentegen waren de rollen, op een andere wijze, omgekeerd en daarop was te zien hoe Gaston zijn “verloofde” Belle wegvoerde op zijn paard. Zij lag echter met haar buik op de rug van het dier, Belle was gekneveld, haar armen tegen haar lichaam geboeid en haar handen waren op haar rug gebonden! Terwijl Gaston een soort overwinningsliedje zong en een blij gezicht trok, nou hij Belle zo “romantisch” meevoerde, stond het gezicht van het arme meisje op onweer!
Op twee ander plaatjes uit deviantArt was te zien hoe de zeeheks Ursula uit ‘De kleine zeemeermin’ van Disney uit 1989 tot twee keer toe Wendy Darling op schoot nam! In het eerste plaatje was Wendy nog een meisje en in het tweede plaatje een volwassen vrouw. Maar ook Wendy Darling trok op deze afbeeldingen een gezicht waarmee ze duidelijk aangaf dat zij niét van enige romantiek met Ursula was gediend! Of Wendy trouwens met Peter Pan had willen trouwen is me onduidelijk maar het elfje Tinkerbell (haar rivale) was véél te klein om met Peter seks te hebben of romantisch te gaan flyeren!

#8 Jules Vismale

Zouden er meer komische vormen van romantisch flyeren bij sommige Disney-figuren kunnen plaatsvinden dan heb ik daar zelf ook eens grappige tekeningen over gemaakt. Zo leek het me hartstikke leuk om Assepoester (Cinderella) te laten “schaken” door de groothertog. Deze moest haar gaan “kidnappen” om Assepoester zo in de handen van de prins te spelen. Om er een soort “ontvoering” van te maken lag Asspoester over de rechterschouder van de groothertog terwijl haar handen op haar rug waren gebonden! Maar zij keek toch erg vrolijk omdat ze eindelijk verlost was van haar boze stiefmoeder en stiefzusters. Wie weet zou er een grappige en romantische afbeelding van Assepoester met de prins gemaakt kunnen worden waarin de prins Assepoester over de knie neemt en haar een leuk en vriendelijk pak voor haar broek (spanking)geeft! Ik weet namelijk dat bepaalde meisjes daar ook erg op kicken en dan vooral als ze het van jongens krijgen.
De opgenoemde Gaston uit @6 heb ik op een schilderij het hoofd van Guus Geluk gegeven en diens witte kleur omdat Guus een soortgelijke ijdeltuit is als Gaston (zijn naam wordt verbasterd tot Guuston). Belle heeft dan het hoofd van Katrien en het Beest het gezicht van Donald Duck waarbij beiden opnieuw elkaars rivalen worden in de ideale liefde.
Overigens: op de opgenoemde afbeelding van Belle en Gaston, waarbij de eerstgenoemde zo “romantisch” wordt geflyeerd door de laatstgenoemde, lijkt het meer alsof Gaston de lieve Belle al over de knie heeft genomen om haar een flink pak voor haar broek te geven! Belle’s achterwerk is hier wat omvangrijker om te zien maar zij wil schijnbaar ook veel liever van Gaston billenkoek krijgen dan een liefdeloos en opgedrongen huwelijk! Peter Pan had iets meer moeite om verliefd te worden op Wendy Darling die hij veel meer in zijn armen draagt dan dat hij haar zoent, tot opluchting van het feetje Tinkerbell.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*