Sea Shepherd kapitein Paul Watson overleeft beschieting Japanse kustwacht met lichtkogels

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (6)

#1 Freek

Heeft Japan het al tot terrorisme verklaart?

  • Volgende discussie
#2 larie

Als ik iemand hoor zeggen of lees van “zinloos geweld” vraag ik me altijd gelijk af of er dan zinvol geweld bestaat..ik weet het niet.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Bismarck

Daarmee is denk ik mijn eerdere vraag ook beantwoord.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Yevgeny Podorkin

@ Freek

Een Japanse minister had tijdens een persconferentie al officieel aangekondigd keihard op te treden. Hóe hard die woorden nu exáct waren kan ik helaas niet meer citeren daar ik hem op de achtergrond hoorde. Maar ik weet nog wel dat ik me heel snel omdraaide en baalde dat ik de ondertiteling net gemist had…vanwege de intonatie in zijn stem…

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Bismarck

Ik ben trouwens wel benieuwd hoe ze weten dat die gasten op de foto van de Japanse kustwacht zijn. Ze zien er behoorlijk onherkenbaar uit, geen insignes te zien. Ze lijken eigenlijk het meest op terroristen.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#6 apostolov

Hahaha, het was gewoon Kornuit, die heeft een hekel aan hippies.

  • Vorige discussie