Schermschot#13

Klik op onderstaand beeld en raad uit welke film het schermschot afkomstig is – ga voor de snelheid, want deze zou hoegenaamd niet moeilijk mogen zijn.

Wrong Romance Wrong
******************************************************
Uitleg van DE SCHERMSCHOTQUIZ: Een filmstill wordt gevangen met print-screen op de computer of via het analoge gat dat tussen tv en fotocamera gaapt. En u mag raden uit welke film de afbeelding komt of anderszins zinnig cinematisch commentaar leveren. Blijven goede antwoorden lang uit in het reactiepampier, dan kan de organisatie aanwijzingen geven. Na pakweg een jaar filmplaatjes raden (eind 2008), zal een prijs aan de beste Sargassale Schermschutter worden toegekend.

 1. 14

  @HansR & Bismarck
  Dat is makkelijk op te lossen. -1 punt per foute gok lijkt me voldoende om dit gedrag te ontmoedigen.

 2. 16

  now there’s a thought….
  Dat zou wel stout zijn zeg, zo achetraf gaan tellen wie hoeveel keer heeft geraden…. en dan middels een formidbel algoritme zo de one and only true winner uitroepen.

  Maar – ik ga mijn filmbroeder voorstellen die manier toch maar voor eventuele schiftingsvragen voor te houden.

  Het laatste wat ik zou willen is de pret te bederven voor iedereen.

  En sta me toe te vertellen dt de vorige keer met YP’s machinegeweervuur aan antwoorden, hij op een waarlijk schitterende manier aan het goede antword was gekomen.
  YP is een held!

  Dit gezegd zijnde: weinig in de buurt van de film, peoples.

 3. 21

  neen, dat weet jij niet wat ik deed Last Summer :-)

  nee, guys & gals, lange niet.

  – zo zie je maar, ik dacht dat het een 10 minutes zou worden, schermschot #13.

 4. 22

  Dáárom Bm. Omdat ik belust ben op eeuwige roem, kwijl ervan zelfs. En doe maar schamper HansR. Tót ik op een dag die beker in ontvangst neem naast de bloemen en kussen van de rondemiss en de champagne in de rondte spuit, en een vet contract mijn deel is. (We hebben overigens weer een klimmertje Bm (Gesink)). Nee, allemaal scheve bekkies dan, dáár doen we het voor. En nee, het predikaat held is niet aan mij besteedt Crachat. Maar op die dag is het ook payback- time geblazen met álle critici die mij tot dan toe het leven hebben zuurgemaakt, let op mijn woorden. Ook hier bij het nobele schermschotschieten. Een-voor-een zullen zij verantwoording moeten afleggen. Bomben sollen mit wirden bomben vergossen. En ik hou slechts zelden redevoeringen, allereerst omdat ik weinig tijd hep om te spreken en vervolgens omdat ik geloof dat het in dit tijdsgewricht beter is te handelen dan te lullen…maar zal tijdens het overwinningsbanket wel MIJN WARE BEDOELINGEN UITSPREKEN…dus..

  Maarreh…kom niet meer verder als dat dat Drew Barrymore in de pic is…

  Zie verdere tips in dezen bij het ontbijt met graagte tegemoet, mits er is geschoten en raak bevonden…

  Een Goedenavond.

 5. 27

  een goede opmerking, IPM. Ik denk dat de regisseur daar zeer veel aandacht voor moet gehad hebben, want de film is verrassend jonger dan dat ie zou doen vermoeden…

 6. 31

  Lichamelijk gezien zou het Patricia Arquette kunnen zijn, hoewel ik me de betreffende scene niet kan herinneren.

 7. 38

  Hou niet van romantische films.
  Wel als er flink in geknokt wordt.

  DYING YOUNG
  CRAZY FROM THE HEART
  WHITE PALACE
  PRIDE AND PREJUDICE
  WHILE YOU WERE SLEEPING
  THE PHILADELPHIA STORY
  SOMEWHERE IN TIME

 8. 44

  te wild gegokt – en niet Engels – matter of fakt: Amerikaans.

  Dus we hebben een Amerikaanse film, tàmelijk recent, waar bowling, een tapdansje, èn een cijfer in de titel zit.

 9. 51

  lol Paul

  tja TRS, als je dn ook nog het schermschot kan doen matchen, dat hebbu de volle buit binnen…
  Maar die kans is dan weer klein.
  Misschien is er een trent onder regisseuracteursschrijvers om cijfers in hun titels op te nemen?

 10. 52

  het zal toch niet zijn dat deze doorrachat als makkelijk geduidde schermschot niet geraden gaat worden? Wat is de uiterlijke deadline?

 11. 59

  ^^^^ ROFFFFFFELDETROMMELDEDRUMSOLO! ^^^^

  En nog wel geraden door de man die hoogstpersoonlijk een tekening van The Dude in bezit heeft – ai, andere bowlingfillem.

  Yesyes, Buffalo 66, een downright meestererk van melancholie, liefde, eenzaamheid en parental unadvisory. Mep mep rond de kijkersoren, en je weet nooit of je bevreesd moet zijn, in lachen moet uitbarsten of peinzend het wel en wee van de beschaving moet benadenken.
  Wrang bang – en als ie dan al niet zo populair voor den Sargassist was, hij zou het moeten zijn. Huur, koop, load down whatever, maar deze moet u ook gezien hebben.
  En meerwerf applusplaus voor de one and only Hoogerbrugge, die afklokt op 22u33 minuten!

 12. 61

  Het meisken in de heerlijke prent is Christina Ricci, tegenwoordig voldoende bewijzend wat de bodysnatchin’ facliftin’ industry zoal met je kan mismeesteren. (links Buffalo 66 <> rechts Contemporarity)
  christinaricci.jpg

 13. 63

  tsja, ik zou er een Crachatphotosjop kunnen aan wijden om die gesneden hyperfaces naast elkaar te —- wacht. Ik verveel me, sort of.

  Handschoen is opgenomen.
  Ikga op zoek naar cutfaces. Ofte: FÆCES 2.0

  Gop naar het search & destroy, Roy :-)

 14. 65

  laat het bij deze, de tijd van de administratieve opvolging, geweten zijn dat heer Hoogerbrugge nu de eer heeft de langstdurende schermschotoplossing achter zijn naam te hebben. Lode Rantaaln: gefeleciteeld!

 15. 66

  Buffalo 66, zag ik in 1″. De film die Yes terug hip heeft gemaakt, overigens. Een prachtfilm en jammer genoeg de enige die aan de positieve kant op het palmares prijkt van de verder zeer twijfelachtige Gallo.