Schermschot #9

Klik op onderstaand beeld en raad uit welke film het schermschot afkomstig is:

Te oud, verrader.

******************************************************
Uitleg van DE SCHERMSCHOTQUIZ: Een filmstill wordt gevangen met print-screen op de computer of via het analoge gat dat tussen tv en fotocamera gaapt. En u mag raden uit welke film de afbeelding komt of anderszins zinnig cinematisch commentaar leveren. Blijven goede antwoorden lang uit in het reactiepampier, dan kan de organisatie aanwijzingen geven. Na pakweg een jaar filmplaatjes raden (eind 2008), zal een prijs aan de beste Sargassale Schermschutter worden toegekend.

 1. 12

  ^^^^ ROFFFFFFELDETROMMELDEDRUMSOLO! ^^^^

  Martijn ter Haar klokt gewoon op 51 minuten feilloos af!
  Mooi hoe – terwijl ik een filmpje an het bekijken was (…) jullie al knus aan het babbelen waren over hoe goed deze GGR is…

  Ik vind het persoonlijk een dijk van een meesterwerk, met een idd onwaarschijnlijk grootse cast.

  Plaus, Martijn ter Haar!

 2. 14

  Roffel..maar dan wel slechts alleen en dan alleen een van de beste ooit. Beetje aan het eind van deel een, als mijn kinderen vragen toe..doe het eens..dan speel ik deze solo feilloos mee op watever is in de omgeving…dan gaan we allen ff uit ons dak

 3. 18

  @Larie, 15:
  De lange versie wel. De singleversie staat nog als een huis. Ook heel mooi onheilspellend gebruikt door Michael Mann in Manhunter (de voorloper van Silence of the Lambs).

 4. 21

  Waarom die rekels zo waanzinnig naiëf en tegelijk schavuiterig goed playbacken in de Larieclip, verrukt me mateloos.
  Er steekt niet eens een kabel in de gitaar, het cymbaal mocht niet beroerd vanwege teveel herrie.

 5. 22

  GGR indeed. Uw wedstrijduren liggen mijn agenda wel niet. GGR, met de geweldige ABC quotes, waarin Pacino me altijd aan Cruyff doet denken, of is het andersom, en misschien wel de film waarin David Mamets genie (klikmelink) het schoonste schijnt… Vind ’t persoonlijk ’n sterker stuk dan “Death of a salesman”, en ook qua verfilmingen en acteren op pelicule steekt GGR boven DOAS uit, imho.