Schermschot #21

Klik op het plaatje en raad uit welke film het schermschot afkomstig is:


Grrroeaaaar-hwaaaawhoewaaAAA!_Râââââhhh!!

******************************************************
Uitleg van DE SCHERMSCHOTQUIZ: Een filmstill wordt gevangen met print-screen op de computer of via het analoge gat dat tussen tv en fotocamera gaapt. En u mag raden uit welke film de afbeelding komt of anderszins zinnig cinematisch commentaar leveren. Blijven goede antwoorden lang uit in het reactiepampier, dan kan de organisatie aanwijzingen geven. Na pakweg een jaar filmplaatjes raden (eind 2008), zal een prijs aan de beste Sargassale Schermschutter worden toegekend.

 1. 5

  Heel veel korter dan Q’s antwoord kunnen we het niet maken, vrienden, maar een verbluft:

  ^^^^ ROFFFFFFELDETROMMELDEDRUMSOLO! ^^^^

  is méér dan op z’n plek!

  Geflipstorateerd, Q, voor het noemen van deze film uit en tijd dat film nogmeer was dan de magere som der delen zoals vandaag.
  Quelle flick, mensen! Probeer op alle mogelijke manier deze film te bezien, en hou u niet in omdat het een Franse film zou zijn; er wordt niet in gesproken (Frans? Niet gesproken? ça alors!) maar wel gegromd, geroepen getierd gebruld gehuild gekreund en gehijgd.
  Ik ga u geen parels uit de doek doen, qua ‘there be spoilers here’, maar hier wordt een staaltje anarchistische lust en onschuldige opstand gepleegd dat het een onlieve lust is. Met Miou-Miou, Dewaere, Coluche, en Picoli, van de zigeuner Faraldo.

  Brutaal met klasse, istie, die film. Voor gevorderde kijers, zullen we stellen.

 2. 11

  @Kaj,
  Hoe bedoellu? Iets nieuws qua filmstijl kunt u haast niet bedoelen gezien de varieteit in de schermschoten totnutoe. Of was het gewoon een losse flodder en bent u door de relatietherapeut inmiddels weer gerailleerd?

 3. 13

  Was laatst nog te zien op Arte, en aangezien er toch niet in gesproken wordt lieten ze het gebrul en gegrom onnagesynchroniseerd.