Schermschot #16

Klik op het plaatje en raad uit welke twee films de schermschoten afkomstig zijn, let wel: 10ptn per goede film EN, zowaar gratis, 10ptn voor de verbindende factor. Wisecracks krijgen ook candy natuurlijk, en wat nog meer is… op het einde van dit jaar krijgt de winnaar een ECHTE, TASTBARE, NIETVIRTUELE prijs in de pollen.Dank en assjeblieft, het is niets!

Sint Nicolaas
******************************************************
Uitleg van DE SCHERMSCHOTQUIZ: Een filmstill wordt gevangen met print-screen op de computer of via het analoge gat dat tussen tv en fotocamera gaapt. En u mag raden uit welke film de afbeelding komt of anderszins zinnig cinematisch commentaar leveren. Blijven goede antwoorden lang uit in het reactiepampier, dan kan de organisatie aanwijzingen geven. Na pakweg een jaar filmplaatjes raden (eind 2008), zal een prijs aan de beste Sargassale Schermschutter worden toegekend.

 1. 6

  Bah. Ik hou de vrijdag avond altijd open om urenlang voor nop naar het juiste antwoord op die vervloekte schermschotvraag te zoeken.
  Wat moet ik nu gaan doen?

 2. 11

  Fraai affiche voor dit dubbelloops schot, Crachàt.

  Jack is wel ueberstoer. Alhoewel het de laatste rolprenten soms toch wat truukerig overkomt (m.n. Good asit Gets en About Schmidt). Maar dit bv blijft smullen (niettegenstaande zozoheid rest vd film)

 3. 14

  Ja, zelfs met Jack blijft van een film niet veel over als ook Tom meedoet.
  De enige goeie rol die ik van ‘m ken is in Magnolia, maar daar kan ie gewoon ze eige zelve speule. Act naturally.

 4. 15

  Haha, ja dat ‘respect the cock & tame the cunt’ kwam er goed uit in Magnolia.

  En toch, in Vanilla Sky vond ik Tommie ook sterk.

  En ik blijf natuurlijk benieuwd welke rol je moet spelen om vrouwen als Kidman en Cruz te veroveren. Puur wetenschappelijke interesse uiteraard.

 5. 17

  Ze hebben hem een fijne muilpeer gegeven. En hop, groeien in de goeie richting, krachtig, geen twijfel, compassie en met een missie. Dat zit wel goed.

  Maar inhoudelijk stopt het al gauw, dat kan hij niet verbergen. “I would love to go on vacation…. but I can’t…. because I know…..”