1. 3

  Zeg eens, op Geenstijl kijken kan ik zelf ook wel. Of is het de bedoeling van Sargasso om zo snel mogelijk haar bezoekers weer weg te jagen?

 2. 5

  @4: Is toch?

  In Echt-Susteren (regio 6112) woonden op 1 januari 2006 910 mensen, waarvan 10 niet-westerse allochtonen (1.1%).

  Dorp van mijn ouders. De aantallen zijn wel wat vreemd. Ik dacht dat het 1 postcode was voor het hele dorp (dik 1500 inwoners) en zover mij bekend wonen er maar 2 Singalezen, dus waar die cijfers vandaan komen?

 3. 6

  bizar, dat feestvieren om zo’n getal. Ik ben ook nog wel benieuwd naar getallen met ‘wel-westerse’ allochtonen.

  Ik woon in ieder geval liever naast het gezin van mijn afrikaanse oud-collega (ellende-ontvluchter), dan naast een groep jonge britse gelukszoekers (woorden van Rutte) uit een of andere tot voor kort ernstig kansloze engelse regio (bijvoorbeeld Tyne and Wear, waar mijn vrouw vandaan komt)

 4. 9

  Verwonder me dat alleen GS vaak het (tv) nieuws haalt met o.a. dit soort originele onderwerpen. Ook bij de wat serieuzere media. Of door rondweg een potje leugens uit je monumentale GS- reet gaan zitten blaffen. Raar.

  Vraag me af hoe sargasso een keertje het nieuws kan halen? I.p.v. alleen als een nieuwe samenwerking (Tegenlicht) wordt aangegaan of een prijs (bloggies) uitgereikt. Met een scoop of wat anders? Een hetze? Zwartmaken? Aperte leugens? Sexschandaal?

  Pleit e.e.a. voor GS of sargasso?….

 5. 10

  @9: Sargasso heeft iig het nieuws gehaald naar aanleiding van Steeph’s serie over de EU-grondwet. Mijn aanwezigheid hier is er het resultaat van.

 6. 13

  @Carlos 11 dat is beetje vaag wel, niet te verfieren of te falsifieren. Graag een knetterharde onderbouwing in twee zinnen + een tabelletjen.

  Je zou best een beetjen gelijk kunnen hebben, maar toch zou ik Sargasso kleiner neerzetten. NL is “zwak/verstandig” t.o.v. VS-pollitiek, maar de burgers zijn het wel zat ondanks de leading stories uit de koker van de global media. Hoe komt dat. Welke NL media voeden dit negativisme. Wat zijn hun bronnen. Nou, het rapportje over Sargasso is dan snel klaar. Veel interessanter is de positie van grootmachten als Telegraaf en GS. Daar zitten de raadsels.

 7. 19

  Ik hoorde voor het eerst van sargasso ten tijde van web awards begin 2006 (op de radio). En tuurlijk, zie en hoor best e.e.a., Sargasso klopt zo nu en dan her-en-der best wel aan de deur. Noem inderdaad maar EU- grondwet. Gedegen en geroemd. Afwegend dat e.e.a. nog steeds een uit de hand gelopen hobby is toch?

  Ach…en dat het GS toch steeds maar weer lukt met non- informatie, provocaties of ander ergs het merendeel van de aandacht op radio en tv op te slorpen… en ze met een onderdanig knipmessende Sieg- Heil mentaliteit achter een Telegraaf aanlopen….who- cares…la gaan…

  Wij, de jongens van Sargasso,…doen dat dus niét…
  Wij doen het anders en beter!