1. 2

  Staat bij ons de evolutieleer dan wel op het curriculum? Ik kan me herinneren dat nog niet zo lang geleden de evolutieleer uit een of ander examen was verbannen, omdat anders die zielige Christenen zouden kunnen gaan nadenken. Als dat al veranderd is, dan zal dat alleen zijn omdat je er moslimpje mee kan pesten (zoals godslastering nu uit de wet wordt geschrapt zodat moslims niet van hun wettelijke rechten gebruik kunnen maken).

 2. 3

  Hier gaat de discussie of schoolstof in boeken staat of op wikipedia. En nu en dan weer een pleidoor van de MvO voor het invoeren van Engels als hoofdtaal op de uni.

  Qua achterlijkheid lopen we nog steeds voor.

 3. 4

  @Branko Collin, #2: Godslastering wordt dan wel geschrapt, je kunt er nog steeds voor gepakt worden hoor, want tegelijkertijd geeft men alle mensen die in god geloven het recht om u aan te klagen wegens belediging als u iets over hun godje zegt.

  En aangezien het al ruim 14u geweest is, is het hoog tijd voor een Godwinnetje: Het gaat zelfs zo ver dat u het risico loopt door Nazi-aanhangers aangeklaagd te worden als u Hitler achterlijk noemt. Dus, tsjah, wie zijn wij met ons achterlijke landje om wat van Roemenie te zeggen?

  Desalniettemin: weg met de EU! Samenwerking prima, samen met dit soort mongolen landje spelen: nee dankuwel.

 4. 5

  Hier gaat de discussie of schoolstof in boeken staat of op wikipedia.

  @m44, dat is de voortzetting van de discussie over gratis schoolboeken.

  Gratisskoolbuk 0.2

 5. 7

  Waarom altijd alles zo negatief bekijken?

  Ik denk altijd maar zo: als we landen met rare ideeën toelaten tot de EU is het makkelijker ze weer van die ideeën af te helpen.